• Haberler
  • Genel
  • Erkmen’in geleceği için adayım – Kocatepe Gazetesi

Erkmen’in geleceği için adayım – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar merkeze bağlı Erkmen kasabasında, MHP’ den aday olan Astsubay emeklisi Mustafa Memiş ciddi projelerle beldenin çehresini değiştirmeye talip olduklarını söyledi Erkmen’in geleceği adına, hizmet etme sevdasıyla bu yola çıktığını belirten Mustafa Memiş, “Öncelikli hedeflerim arasında, kasaba halkımızın her zaman mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamak, aynı zamanda Projelerimizle kasabamızda bulunan, bir çok işsiz [&hellip]

Erkmen'in geleceği için adayım

Afyonkarahisar merkeze bağlı Erkmen kasabasında, MHP’ den aday olan Astsubay emeklisi Mustafa Memiş ciddi projelerle beldenin çehresini değiştirmeye talip olduklarını söyledi

Erkmen’in geleceği adına, hizmet etme sevdasıyla bu yola çıktığını belirten Mustafa Memiş, “Öncelikli hedeflerim arasında, kasaba halkımızın her zaman mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamak, aynı zamanda Projelerimizle kasabamızda bulunan, bir çok işsiz gencimize olanaklar oluşturup onların hayata daha kolay bir şekilde tutunmasına katkı sağlamak, kasabamızın 50 yıl 100 yıl hatta 200 yıl önünü açacak şekilde projeler üreterek gençlerimize, çocuklarımıza ve torunlarımıza iş imkanı üretmek en büyük idealimdir” dedi.
Memiş bazı projelerinden örnekler vererek, “Rüzgar gülleri kurarak kendi elektriğimizi kendimiz üreten bir kasaba olcağız. Bunu ürettiğimiz gibi de, fazla gelen enerjimizide depolamak kaydıyla Afyonkarahisar’ın bir bölümüne satabileceğiz. Yine bunun yanında, jeotermal havzasına fazlasıyla sahip olan kasabamızda, sıcak su arama çalışmalarını hayata geçirerek, kasabamıza ERJET adı altında jeotermal ısıtma sistemini oluşturacağız. kasabamızda en az 1500 yatak kapasiteli, tamamen halkla ortaklaşa, Erkmen Termal Oteli kurmakta hedeflerimiz arasındadır. Kasabamızda, ihtiyaçları karşılamak adına kapı ve pencere üreten bir atölye oluşturacağız. Belediyemize ait bir ekmek fabrikası oluşturarak, yine bu alanda da gençlerimizi istihtam edeceğiz. Mevcut sağlık ocağımızın bulunduğu yer restore edilerek ,Erkmen kasabamıza bir lise kazandırmakta yine hedeflerimiz arasında olacaktır. Alpa deresi yolu, şapkalı, yeşil vadi, toki, zeyland ve Afyonkarahisar istikametine münibüs hattı oluşturularak, bu bölgelerde oturan halkımızın ulaşım sorunları çözülecek. Tarihi ve turistik değerler açısından Türkiyenin ön planda olan illerine tamamen ücretsiz turlar düzenlenecek. Kasabamızda her yaş gurubuna hitab edebilecek şekilde spor kompleksi kuracağız.
Meyve ve fidan yetiştiricilerimizi de destekleyeceğiz, gerekirse haklarının daha iyi korunması adına kooperatif oluşturacağız ve yetiştirilen fidanların, pazarlanması ve satışı konusunda onlara öncülük yapacağız. Sulama kooperetifi ile iş birliği içerisine grilerek, gölet suyundan karakaya bölgesindeki tarım arazilerinin sulanması hususunda, gerekli çalışmalarımızı yapacağız. Ev hanımlarımıza yönelik meslek kursları açarak, onların meslek sahibi ve üreten kişiler olmasını sağlayacağız.
Erkmen sporun hak ettiği yerde olabilmesi ve daha profesyonel olabilmesi adına, her türlü destek verilecek. Dörtyol altında oturan kasaba halkımızın ihtiyacını, daha rahat karşılaması adına oraya yakın bir alana, köy fırını oluşturacağız. Vişne , Kiraz gibi kasabamızda üretimi yapılan meyvelere ait, meyve suyu fabrikalarını ve konserve fabrikası gibi istihdamı yüksek olan fabrikaları oluşturup, gençlerimize iş imkanı hazırlayacağız. Park,şelale ve gölet gibi mekanların uygunsuz kişiler tarafından kullanılmasının önüne geçip, buralarda halkımızın ailesiyle birlikte sosyal etkinlik yapabilecekleri duruma getireceğiz. Belediye başkanı seçildiğim takdirde, noter ve halkımızın huzurunda mal beyanında bulunacağım, görev sürem sona erdiğinde ise, yine noter huzuru ve halkımızın huzurunda mal beyanında bulunup eğer, başkanlık dönemimde haksız kazanç varsa, hesap sorulmasını sağlayacağız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme