• Haberler
  • Genel
  • Erkmen’de coşkulu iftar – Kocatepe Gazetesi

Erkmen’de coşkulu iftar – Kocatepe Gazetesi

Erkmen Belediyesi, 2 bin 500 kişilik bir iftara ev sahipliği yaptı Erkmen Belediyesi tararından bu yıl 8’ncisi düzenlenen iftar programında yaklaşık 2500 vatandaş iftar yaptı. Programda bir konuşma yapan İl Müftüsü Burhan İşliyen Ramazan ayının kardeşlik ve dayanışma vesile olmasını dileyerek Dünya da zulüm gören tüm müslümanların kurtuluşuna vesile olmasını diledi. Ardından Emeği geçen başta [&hellip]

Erkmen'de coşkulu iftar

Erkmen Belediyesi, 2 bin 500 kişilik bir iftara ev sahipliği yaptı

Erkmen Belediyesi tararından bu yıl 8’ncisi düzenlenen iftar programında yaklaşık 2500 vatandaş iftar yaptı. Programda bir konuşma yapan İl Müftüsü Burhan İşliyen Ramazan ayının kardeşlik ve dayanışma vesile olmasını dileyerek Dünya da zulüm gören tüm müslümanların kurtuluşuna vesile olmasını diledi. Ardından Emeği geçen başta Belediye Başkanı Memduh Kuş olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
GELENEK HALİNE DÖNÜŞTÜ
Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş 8 yıldan beri her Ramazan ayında halkla beraber iftar yaptıklarını belirterek, 7’den 77’ye her yaştan insanımızla beraber olmaktan gurur duyuyoruz. İnşallah bu Ramazan ayı birlik ve beraberliğimize vesile olur” diye belirtti.
İftar programına İl Müftüsü Burhan İşliyen, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Osmangazi EDAŞ İl Müdürü Mehmet Ekici, Ak Parti İl İlçe yöneticileri ve çok sayıda misafir katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme