Erkmen ve Sülün’e tam destek

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Eser ile partililer Erkmen ve Sülün Belediye Başkanlarını ziyaret ettiler Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve beraberindeki heyet Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş ve Sülün Belediye Başkanı İhsan Keskin'i ziyaret ettiler. İlk olarak Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş ile bir araya gelen Eser burada yaptığı [&hellip]

Erkmen ve Sülün'e tam destek

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Eser ile partililer Erkmen ve Sülün Belediye Başkanlarını ziyaret ettiler

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve beraberindeki heyet Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş ve Sülün Belediye Başkanı İhsan Keskin’i ziyaret ettiler.
İlk olarak Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş ile bir araya gelen Eser burada yaptığı konuşmada Erkmen’in Afyonkarahisar’ın en modern beldelerinden biri olduğunu söyledi. Belediyecilik noktasında halkın AK Parti’den ve Kuş’tan memnun olduğunu ifade eden Eser, “Bunun sonucunu da halkımız sandıkta gösterdi. Şimdi bize düşen hizmet etmektir” dedi. AK Parti Merkez İlçe olarak istişareye önem verdiklerini ifade eden Eser, “Zaman zaman tüm belediye başkanlarımızla bir araya geliyoruz. Yapılan hizmetleri ve yapılacakları konuşuyoruz. İnşallah AK Partili belediyecilik anlayışı merkeze bağlı beldelerimiz 2019 yılına kadar çok iyi noktalara gelecektir” diye konuştu.
Erkmen’in ardından Sülün Belediye Başkanı İhsan Keskin’i ziyaret eden Eser, Sülün’ün belediyecilik noktasında en iyi dönemini yaşadığını söyledi. İhsan Keskin’in önceki dönemlerde olduğu gibi beldenin gelişimi için gayret sarf edeceğine olan inancının tam olduğunu ifade eden Eser, “Biz de yönetim olarak teşkilat olarak başkanımıza her türlü desteği vermek için hazırız” ifadelerini kullandı.
Eser ziyaretlerinde Kuş ve Keskin’e Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını hediye etti. Eser’e ziyaretlerinde AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Mehmet Kırker ve Ali Karkı ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme