• Haberler
  • Spor
  • Erkmen transfere devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Erkmen transfere devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör Lig A Grubu'nda mücadele eden Erkmen ilk haftayı bay geçmişti. İkinci hafta müsabakalarında Karşıyakaspor'la karşılaşacak olan Erkmenspor ilk maçını kazanarak başlamak istiyor. Karşıyaka'nın geçen hafta Taşoluk Belediyespor'la oynadığı maçtan aldığı 1 puanı var. 9 kişi kalan Taşoluk'la 3-3 berabere kalan Karşıyaka bu hafta Erkmen'i mağlup ederek 3 puan kazanmak istiyor. Erkmenspor ise oynayacağı [&hellip]

1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Erkmen ilk haftayı bay geçmişti. İkinci hafta müsabakalarında Karşıyakaspor’la karşılaşacak olan Erkmenspor ilk maçını kazanarak başlamak istiyor. Karşıyaka’nın geçen hafta Taşoluk Belediyespor’la oynadığı maçtan aldığı 1 puanı var. 9 kişi kalan Taşoluk’la 3-3 berabere kalan Karşıyaka bu hafta Erkmen’i mağlup ederek 3 puan kazanmak istiyor. Erkmenspor ise oynayacağı Karşıyaka maçını kazanarak lige iyi başlamak istiyor.
İKİ YENİ TRANSFER
Ligde başarılı sonuçlar almayı ve şampiyonluk hedefi olan Erkmenspor kadrosuna iki yeni takviye ile güçlendirdi. Afyonkarahisar futbolcularından Salar Belediyespor’un eski oyuncusu Sait Emre Tukul’la anlaşan Erkmen kalesine de Sinanpaşa Belediyespor’dan Erkan Boz’u kattı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme