Erkmen Sandıklı'dan maçı söke söke aldı

Hafta sonu oynanan Büyük Bayanlar Voleybol Ligi'nde Sandıklıspor'a konuk olan Erkmen Belediyespor Sandıklıspor'dan galibiyeti söke söke aldı. Setlerde üstünlüğü sağlayan Sandıklıspor avantajı ve maçı rakibine kaptırdı Büyük Bayanlar Voleybol Ligi'nde mücadele eden Erkmen Belediyespor bu hafta Sandıklıspor'a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Sandıklıspor ilk seti kazandı. Ardından Erkmen eşitliği yakaladı ve Sandıklı üçüncü seti de [&hellip]

Erkmen Sandıklı’dan maçı söke söke aldı

Hafta sonu oynanan Büyük Bayanlar Voleybol Ligi’nde Sandıklıspor’a konuk
olan Erkmen Belediyespor Sandıklıspor’dan galibiyeti söke söke aldı.
Setlerde üstünlüğü sağlayan Sandıklıspor avantajı ve maçı rakibine kaptırdı

Büyük Bayanlar Voleybol Ligi’nde mücadele eden Erkmen Belediyespor bu hafta Sandıklıspor’a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Sandıklıspor ilk seti kazandı. Ardından Erkmen eşitliği yakaladı ve Sandıklı üçüncü seti de aldı. Erkmen tekrar eşitliği yakalarken son seti de alınca maçı 3-2’yle kazandı.
Maçın ilk setinde deplasman psikolojisine alışamayan Erkmen Belediyespor ilk seti 25-12’yle Sandıklı’ya teslim etti. İkinci sette oyuna ağırlığını koyan Erkmen Belediyespor bu seti Sandıklı’dan 25-11’le almayı başardı.
Üçüncü sette Sandıklı gayretle oynadığı seti 25-13’le kazanırken setlerde de 2-1’lik üstünlüğü ele aldı. Dördüncü sete iki ekipte hızlı bir başlangıç yaptı. Alınan karşılıklı sayılarla süren maçta Erkmen üstünlüğü set sonuna doğru ele geçirdi. Setin sonuna kadar üstünlüğü kaptırmayan Erkmen Belediyespor bu seti de 25-20’le kazanarak tekrar eşitliği yakaladı. 2-2
Son sete başladığı zaman iki ekipte yorgunluklarını gizleyemedi ve iki ekipte oynanması gereken bir set daha olduğunun farkındaydı. Hakemin düdüğü ile sahaya tekrar çıkan iki ekipte son seti kazanmayı hedefliyordu. Set başladı ve iki ekibinde kazanmak için gösterdiği performans izlenmeye değer bir görüntü ortaya koydu. Başa baş alınan sayıların ve üstünlük kurma çabası set sonuna kadar sürdü. Sürekli eşikliğin hakim olduğu setin sonunda 15-12’lik skorla kazanan Erkmen Belediyespor oldu. Bu setle birlikte Erkmen Belediyespor durumu 2-3’e getirdi ve maçı kazanan taraf olmayı başardı.
“BAŞKANIMIZA
SONSUZ TEŞEKKÜRLER”
Maçtan sonra açıklamada bulanan Erkmen Belediyespor Antrenörü Müjdat Elmas, “Bizim buralara kadar gelmemiz için destek veren Belediye Başkanımız Memduh Kuş’a teşekkür ederiz. Gerçekten spora verdiği önem bizim başarımıza başarı katıyor. Kendisine minnettarız ve sonsuz teşekkür ederiz.” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme