'Erkmen MHP diyecek'

MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Büyükkalecik Belediye Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Adayı Mustafa Çıngırak, MHP Erkmen Belediye Başkan Adayı Muhammed Bayram ile birlikte MHP Erkmen seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. 'ÜRETKEN BELEDİYECİLİĞİ GETİRECEĞİZ' MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Erkmen'in 31 Mart akşamı MHP'nin [&hellip]

MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Büyükkalecik Belediye Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Adayı Mustafa Çıngırak, MHP Erkmen Belediye Başkan Adayı Muhammed Bayram ile birlikte MHP Erkmen seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi.
“ÜRETKEN BELEDİYECİLİĞİ GETİRECEĞİZ”
MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Erkmen’in 31 Mart akşamı MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile tanışacağını söyledi. Bu dönem MHP’nin adayı olan Muhammed Bayram ile Erkmen Belediyesi’ni alacaklarını vurgulayan Başkan Kartal, “Bu dönem biz Allah’ın izniyle Erkmen de belediye başkanlığını alacağımıza inanıyoruz. Afyonkarahisar genelinde MHP’nin çok güzel bir havası var. Merkez ve Merkez bağlı 14 beldenin tamamında Milliyetçi Hareket zafer kazanacaktır.” dedi.
“DOĞALGAZSIZ
EV KALMAYACAK”
MHP Erkmen Belediye Başkan Adayı Muhammed Bayram, genç ve dinamik bir belediye başkan adayı olduğunu söyleyerek, projelerini de şöyle sıraladı:
“İnşallah göreve geldiğimiz gün, doğalgazsız ev kalmayacak. Beldemize EPDK ve AB projeleri ile güneş enerji santralleri kuracağız. 2004 öncesi yapılarda elektrik hattı mağduriyeti yaşayan Erkmenli vatandaşlarımızın bu mağduriyetinin giderilmesi için gece gündüz çalışacağız. TOKİ bölgesinde şebeke sularının arıtma tesisi kurularak arıtılması sağlanacak. Gençlerimize yönelik iş imkanları sağlanarak eğitici kurslar açılacak.”

Bakmadan Geçme