• Haberler
  • Gündem
  • Erkmen Belediyesi geleneği bozmadı – Kocatepe Gazetesi

Erkmen Belediyesi geleneği bozmadı – Kocatepe Gazetesi

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, 'Bu yıl da Ramazan Ayının anlamına uygun olarak birlik ve beraberliğimizin en önemli kanıtı iftar yemeği programımıza halkımız çok yoğun katılım oldu. Bizleri onurlandıran ve davetimize katılan Milletvekillerimize, Ak Parti il ve ilçe başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, İlimiz Bürokratlarına ve tüm konuklarımıza teşekkür ederim' ifadelerini kullandı.Erkmen Belediyesi'nin iftar davetine Afyonkarahisar Valisi [&hellip]

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, “Bu yıl da Ramazan Ayının anlamına uygun olarak birlik ve beraberliğimizin en önemli kanıtı iftar yemeği programımıza halkımız çok yoğun katılım oldu. Bizleri onurlandıran ve davetimize katılan Milletvekillerimize, Ak Parti il ve ilçe başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, İlimiz Bürokratlarına ve tüm konuklarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Erkmen Belediyesi’nin iftar davetine Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Hatice Özkal, TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İkmal ve Garnizon KomutanıTuğgeneral Şahin Kılıçaslan, AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve çok sayıda bürokrat katıldı.

Bakmadan Geçme