Erkmen, Bakan’dan Yol İstedi

Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan Afyonkarahisar'la, Erkmen Beldesini birleştireceğini ifade ettiği yol yapımı için destek talep etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,  bir dizi temaslarda bulunmak üzere bugün Afyonkarahisar’a geldi.

BAKAN GÖKTAŞ, TEŞKİLAT ÜYELERİ VE VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın yeni atanan yönetim kurulu üyeleriyle istişare etti. Yeni yönetim kurulu üyeleriyle düzenlenen kahvaltı programına; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin, Erkmen Belediye eski Başkanı Memduh Kuş partinin yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Kahvaltının ardından Bakan Göktaş ve beraberindekiler Erkmen Belediyesi’nce işletilen Taş Kafe de belde sakinleriyle birlikte çay içerek sohbet ettiler.

Haber

“ERKMEN ŞEHRİMİZİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlı Av. Turgay Şahin ve yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen ev sahibi Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin, partisinin teşkilat mensuplarıyla birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti. Başkan Şahin, şunları kaydetti: “Afyon merkeze yakın bir belde olan Erkmen, Afyonkarahisar’la bütünleşmiştir. Beldemizin nüfusu 8 bin 600’dür. Güzel tabiat varlığı, yeşil dokusuyla Erkmen Beldemiz turizm alanında yer almaktadır. Meyve yetiştiriciliğinde başta kiraz olmak üzere fidan yetiştiriciliği yapılan beldemiz de şehrimizin parlayan yıldızı olacağımıza inanıyoruz.”

Haber

“İZMİR YOLU İSTİKAMETİNDE ALT GEÇİT GEREKİYOR”

Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin, Afyonkarahisar-İzmir karayolu hattında alt geçit ihtiyacı olduğunu söyleyerek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan, alt geçit yapım talebinde bulundu. Şahin, “Afyonkarahisar’a, İzmir’den geliş istikametinde alt geçit ihtiyacı vardır. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi sürecinde seçmenimizden sürekli olarak bu talepte bulunuldu. Eğer bu yol üzerine alt geçit yapılırsa Erkmen Beldesi ile Afyonkarahisar’ı birleştirecek bir yolda yapılmış olacaktır. Bu nedenle Sayın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan yolun yapımı için destek talep ediyorum.” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme