Erkılıç'a veda yemeği – Kocatepe Gazetesi

Dinar Suçıkan Park Tesislerinde gerçekleşen veda yemeğine Belediye Başkanı Saffet Acar'da katıldı.Belediye Başkanı Saffet Acar, tayini İzmir'in Menemen R Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna çıkan Metin Erkılıç'a yeni görev yerinde başarılar diledi. Acar şunları söyledi:'Değerli kardeşimiz Dinar'ımıza geldi, en iyi şekilde görevini yerine getirdi. Bizleri kendine alıştırdı. Müdürümüzün tayininden dolayı tabi ki üzüldük. Ancak aynı [&hellip]

Dinar Suçıkan Park Tesislerinde gerçekleşen veda yemeğine Belediye Başkanı Saffet Acar’da katıldı.
Belediye Başkanı Saffet Acar, tayini İzmir’in Menemen R Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna çıkan Metin Erkılıç’a yeni görev yerinde başarılar diledi. Acar şunları söyledi:
“Değerli kardeşimiz Dinar’ımıza geldi, en iyi şekilde görevini yerine getirdi. Bizleri kendine alıştırdı. Müdürümüzün tayininden dolayı tabi ki üzüldük. Ancak aynı zamanda da sevindik. Müdür beyin tayin olup gideceği yer çok güzel bir yer. Ben kendisinden haklarını helal etmesini istiyorum. Gerçekten cezaevimizde hiçbir problem olmadan görevini icra etti. Yeni yerinde bir kez daha başarılar diliyorum.”
Metin Erkılıç kendisi için düzenlenen veda yemeğinden büyük gurur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Erkılıç, “Bizleri onurlandıran, Belediye Başkanımız Saffet Acar’a, Cumhuriyet Başsavcımız İbrahim Merttürk’e, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız Haydar Şaban Karaköse’ye, hâkimlerimize, savcılarımıza ve bütün personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Cezaevi Müdürü Metin Erkılıç’a Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından teşekkür plaketi verildi.

Bakmadan Geçme