• Haberler
  • Genel
  • 'Erken seçim hayali kuranlar hayallerde yaşamaya devam edecek'

'Erken seçim hayali kuranlar hayallerde yaşamaya devam edecek'

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti siyasetinin icraat üretme üzerine kurulmuş bir siyaset olduğunu söyledi. Özkaya, 'Suni bir takım sebeplere tutunarak erken seçim hayali kuranlar, 2023 hedefi kuranlar kurdukları hayallerde yaşamaya devam edecekler' dedi   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya hafta sonu İl merkezi, Bolvadin, Dinar, Evciler, [&hellip]

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti siyasetinin icraat üretme üzerine kurulmuş
bir siyaset olduğunu söyledi. Özkaya, “Suni bir takım sebeplere tutunarak erken seçim hayali
kuranlar, 2023 hedefi kuranlar kurdukları hayallerde yaşamaya devam edecekler” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya hafta sonu; İl merkezi, Bolvadin, Dinar, Evciler, İhsaniye ilçelerinde bir dizi temasta bulundu.
“TEKSTİL FABRİKASI 54 MİLYON TL’LİK KATMA DEĞER SAĞLADI”
Milletvekili Ali Özkaya, geçtiğimiz hafta sonu Afyonkarahisar programına İmaret Camiinde Cuma Namazını kılarak başladı. Özkaya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Oruç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’den yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Afyonkarahisar Su Sporları Merkezinde incelemelerde bulunan Özkaya, Kano Merkezinin tamamlandığını ve gençlerin eğitimlerine başlayabileceklerini açıkladı. Afyonkarahisar’da tekstil alanında önemli bir atakta bulunulup yüzlerce kişiye istihdam kapısı açıldığını belirten Özkaya, Efekan Tekstil Fabrikasında Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karakaya ile birlikte İşbaşı Eğitim Programı kapsamında 55 konfeksiyon işçisinin işe başlama törenine katıldı. Törende konuşan Özkaya, “Tekstil fabrikamız 15 milyon adet tekstil ürünü dikerek ihracaat yaptı. İlimize yaklaşık 54 milyon TL’lik bir katma değer sağladı. Yine bu tesiste toplam istihdam sayısı yaklaşık olarak 400 kişiye ulaştı. Bu tesislerin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen başta Valimiz Gökmen Çiçek’e, Milletvekillerimize, İşkur İl Müdürümüz Ahmet Karakaya’ya ve bazı beldelerde destek sağlayan belediyelerimize teşekkür ederim.” dedi.
“ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ”
İhsaniye Kaymakamı Doğukan Koyuncu ve AK Parti İl Teşkilatı ile biraraya gelen Ali Özkaya, ilçenin sorunlarını dinleyip yapılması planlanan yatırımlarla ilgili istişareler yaptı. İhsaniye İlçesi esnafını ziyaret eden Özkaya, AK Parti İlçe Başkanlığınca düzenlenen “Vefa Yemeği ve Yeni Üye Katılım” programında konuştu. Özkaya, “Her hafta belirlediğimiz ilçelerimizi ve beldelerimizi gezerek ilimizin her köşesindeki hemşehrilerimizle bir araya geliyor, bir yandan yatırımlarımızı inceliyor diğer yandan sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bu amaçlarla İhsaniye ilçemizde bir araya geldik. İhsaniye’de teşkilatımız çok güzel bir gece organizasyon yapark partimizin kuruluşundan itibaren ilçemizde görev almış büyüklerimizi, kardeşlerimizi bir araya getirmiş. Partimize gönül verip üye olmak isteyen genç arkadaşlarımız içinde yıllar sonra geriye dönüp baktıklarında çocuklarına gururla anlatacakları bu gecede rozet takma merasimini düzenlemiştir. Her zaman dediğimiz gibi AK Parti bir vefa partisidir.” ifadelerini kullandı.
Dinar İlçesi’nde AK Parti ilçe teşkilatı ve Belediye Başkanı Nihat Sarı ile bir araya gelen Ali Özkaya, esnafı ziyaret etti, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Özkaya, DSİ 2022 yatırım programına alınan Dombay Ovası kapalı sulama sistemi ve Karakuyu Gölünün temizlenmesi konuları ile ilgili yetkililerle sahada incelemelerde bulundu. Buradan da Tatarlı Belediyesine geçen Özkaya ve beraberindekiler Belediye Başkanı Şuayyup Çiçek ile birlikte hemşehrileriyle görüştü.
“EVCİLER HÜKÜMET
KONAĞI ÖNEMLİ YATIRIM”
Ali Özkaya, Evciler İlçesi’nde Kadın Kooperatifi tarafından oluşturulan “İncila” markası altındaki çikolata üretim tesislerinde AK Parti teşkilatı ile incelemelerde bulundu. Evciler Kaymakamı Burak Gürbüz’den tesis ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İlçede atıl durumda olan bir binanın tadilat yapılarak Hükümet Konağı olarak hizmete açılması kapsamında yeni Hükümet Konağında incelemelerde bulunan Özkaya, yatırımın Evciler’e kazandırılmasında başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve emeği geçen diğer yetkililere teşekkür etti. Evciler Belediye Başkanı Ali Dede Savaş’ı ziyaret eden Özkaya belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler alarak özverili çalışmaları nedeni ile Savaş’a teşekkür etti.
“MİLLETİMİZİN SLOGANI YAPARSA
AK PARTİ YAPAR OLMUŞTUR”
Bolvadin İlçesi’nde yapımı tamamlanan Kadın Kültür Evi’nde AK Parti İlçe Başkanı Hasan Topçu ve Belediye Başkanı Fatih Kayacan ile birlikte incelemelerde bulunan Ali Özkaya, Özburun Beldesi’ni de ziyaret etti. Özkaya, Özburun’da yeni hizmete giren Belediye binasında Belediye Başkanı Şahin Şener’i ziyaret etti. Özkaya şöyle konuştu: “Hamd olsun her ilçede her belde de sürekli yeni yatırımlar gerçekleşiyor, yeni hizmet alanları memleketimize kazandırılıyor. AK Parti siyaseti icraat üretme üzerine kurulmuş bir siyasettir. Milletimizde çok şükür bunun gayet iyi farkında. Milletimizin sloganı ‘Yaparsa AK Parti Yapar’ olmuş. Suni bir takım sebeplere tutunarak erken seçim hayali kuranlar, 2023 hedefi kuranlar kurdukları hayallerde yaşamaya devam edecekler.” Özburun ve Bolvadin Merkezinde de bazı esnaflarla bir araya gelen Ali Özkaya, Bolvadin Çarşı Camiinde düzenlenen Miraç Gecesi programına katıldı. Özkaya, program akabinde camii bahçesinde cemaate tatlı ikram etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme