Erken finali Dazkırı kazandı: 6-1

2. Amatör Küme’de şampiyonluk yarışı içindeki iki ekip Sülümenli Belediyespor ve Dazkırı Belediyespor, Paar günü karşılaştı. Mücadeleyi Dazkırı Belediyespor 6-1 kazandı. 2. Amatör Küme’de heyecan devam ediyor. Lige mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan iki ekip Sülümenli Belediyespor ve Dazkırı Belediyespor, Pazar günü Merkez 3 Nolu Saha’da kozlarını paylaştı. Büyük mücadeleye sahne olan müsabakayı Dazkırı Belediyespor 6-1 [&hellip]

Erken finali Dazkırı kazandı: 6-1

2. Amatör Küme’de şampiyonluk yarışı içindeki iki ekip Sülümenli Belediyespor ve Dazkırı Belediyespor, Paar günü karşılaştı. Mücadeleyi Dazkırı Belediyespor 6-1 kazandı.

2. Amatör Küme’de heyecan devam ediyor. Lige mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan iki ekip Sülümenli Belediyespor ve Dazkırı Belediyespor, Pazar günü Merkez 3 Nolu Saha’da kozlarını paylaştı. Büyük mücadeleye sahne olan müsabakayı Dazkırı Belediyespor 6-1 kazandı.
Hasan ve Gökmen topa tuttu
Dazkırı Belediyespor, maça hızlı başladı. Maç öncesi her iki ekibin de fair-playe yakışır görüntüler vermesi müsabakanın unutulmaz anları arasındaydı. Müsabakanın ilk yarısında Dazkırı Belediyespor, Hasan ve Gökmen’le birer gol bularak 2-0 önde kapadı. İlk yarı Dazkırı Belediyespor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarının başında Dazkırı Belediyespor, Hasan’la bir gol daha bularak skorda farka gitti 3-0. Ancak Sülümenli belediyespor çabuk pes etmeye niyetli değildi. 55’inci dakikada Rahman’ın ayağından bir gol bularak umutlanan Sülümenli Belediyespor, bu dakikadan sonda bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Daha sonra Gökmen ve Abdullah’la iki gol daha bulan Dazkırı Belediyespor, maçın son dakikları oynanırken 6’ncı golü de atmayı başardı. Müsabaka 6-1 Dazkırı Belediyespor üstünlüğüyle sona erdi.

Bakmadan Geçme