• Haberler
  • Spor
  • Erkeklerde Osmanbey, Kızlarda Şemsettin şampiyon oldu

Erkeklerde Osmanbey, Kızlarda Şemsettin şampiyon oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları biriminin gerçekleştirdiği Küçük Erkekler ve Kızlar Hentbol il birinciliği müsabakaları tamamlandı. Müsabakalar sonucunda en yüksek puanları alan takımlar şampiyon olurken sıralamaya göre dereceye giren takımlarda belli oldu.ERKEKLERİN ŞAMPİYONU OSMANBEYRakipleriyle oynadığı karşılaşmalarda en yüksek puanı alan Osmanbey Koleji Ortaokulu şampiyonluğa ulaştı. 5. ve 6. sınıf öğrencilerinin yarıştığı Küçük [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları biriminin gerçekleştirdiği Küçük Erkekler ve Kızlar Hentbol il birinciliği müsabakaları tamamlandı. Müsabakalar sonucunda en yüksek puanları alan takımlar şampiyon olurken sıralamaya göre dereceye giren takımlarda belli oldu.
ERKEKLERİN ŞAMPİYONU OSMANBEY
Rakipleriyle oynadığı karşılaşmalarda en yüksek puanı alan Osmanbey Koleji Ortaokulu şampiyonluğa ulaştı. 5. ve 6. sınıf öğrencilerinin yarıştığı Küçük Erkekler Hentbol müsabakalarında Mehmet Yağcıoğlu Ortaokulu ikinci olmayı başardı. Karşılaşmalar sonucunda Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu üçüncü olurken Şemsettin Karahisari Ortaokulu dördüncülüğü kazanmayı başardı.
KIZLARDA DA ŞEMSETTİN ŞAMPİYON OLDU
5. ve 6. sınıf öğrencilerinin katıldığı Küçük Kızlar Hentbol il birinciliği karşılaşmalarında en yüksek puana sahip olan Şemsettin Karahisari Ortaokulu şampiyonluğa ulaştı. Şemsettin Karahisari Ortaokulu’ndan sonra en yüksek ikinci puana sahip olan Osmanbey Koleji Ortaokulu hentbol takımı ikinci olmayı başardı. Karşılaşmalar sonucunda Huriye Aşkar Ortaokulu üçüncü olurken Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu dördüncü olarak turnuvayı tamamladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme