• Haberler
  • Spor
  • Erkan Özen Düzağaç Belediyespor'da – Kocatepe Gazetesi

Erkan Özen Düzağaç Belediyespor'da – Kocatepe Gazetesi

Düzağaç Belediyesi'nin verdiği iftara katılan Uşaklı oyuncu Erkan Özenç Düzağaç Belediyespor'u tercih etti. Özenç'e neden Düzağaç Belediyespor'u tercih ettiği sorulduğunda Erkan Özenç, 'Düzağaç'ı seçme sebebim kesinlikle Celalettin Hocam oldu. Kendisiyle daha önce de  Bolvadin'de bir takımda çalışmıştık. Yine çalışmak istediğim bir teknik adamdı. Teklif yapınca bende Uşak Selvioğluspor'daki yerimi bırakarak Afyon Düzağaç Belediyespor'a evet dedim. [&hellip]

Düzağaç Belediyesi’nin verdiği iftara katılan Uşaklı oyuncu Erkan Özenç Düzağaç Belediyespor’u tercih etti. Özenç’e neden Düzağaç Belediyespor’u tercih ettiği sorulduğunda Erkan Özenç, “Düzağaç’ı seçme sebebim kesinlikle Celalettin Hocam oldu. Kendisiyle daha önce de  Bolvadin’de bir takımda çalışmıştık. Yine çalışmak istediğim bir teknik adamdı. Teklif yapınca bende Uşak Selvioğluspor’daki yerimi bırakarak Afyon Düzağaç Belediyespor’a evet dedim. Gelecek sezon inşallah Düzağaç Belediyespor için ter dökeceğim” dedi.
Daha sonra ofansif orta saha Erkan Özenç’le Başkan Yardımcısı Raif Durgut, Teknik Direktör Celalettin Ulu, Yardımcıları Yusuf Hünerli ve Fatih Yalçın birlikte fotoğraf çektirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme