Erkan Kolçak Ve Bülent Şakrak Akraba Mı?

Erkan Kolçak ve Bülent Şakrak akraba mı? Sorusu bugün internette ne çok araştırılanlar listesinde yer aldı. Peki, Erkan Kolçak ve Bülent Şakrak akraba mı? Detayları haberimizde…

İki ünlü oyuncu Bülent Şakrak ve Erkan Kolçak Köstengil’in birbirine yakın olması ve paylaşımları tüm dikkatleri üzerlerine çekerken Erkan Kolçak ve Bülent Şakrak akraba mı? Sorusunu merak konusu oldu. Peki, Erkan Kolçak ve Bülent Şakrak akraba mı?

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KİMDİR?

1983 yılında Bursa’da doğan Erkan Kolçak Köstengil eğitiminin Lise döneminde futbolculuk yapıp Bursaspor kadrosunda yer alan isimler arasındadır. Köstengil futbol kariyerinden vazgeçip oyunculuğa yöneldikten sonra üniversite eğitimine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde devam etmiştir.

Haber

BÜLENT ŞAKRAK KİMDİR?

1977 yılında İstanbul’da doğan Bülent Şakrak, oyunculuk hayatına tiyatro ile 1996 yılında atıldı. Üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okuyup, bazı tiyatrolarda yer alan Şakrak, Kent Oyuncularının kadrosunda bulunan oyuncular arasında olan Şakrak ‘’Tamamen Doluyuz’’ adlı oyunu ederken İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda seslendirmiştir.

ERKAN KOLÇAK VE BÜLENT ŞAKRAK AKRABA MI?

Oyuncu özge Borak’la 2006 yılında evlenip 2010 yılında evliliğine son veren Bülent şakrak, Ceyda Düvenci ile 2015 yılında evlendikten 8 yıl süren evliliğinde bir erkek çocuğu bulunmaktadır. Ceyda Düvenci ve Bülent şakrak çifti 2023 yılında ayrılmışlardır. Oyuncu ve senarist olan Erkan Koçak Köstengil, Bülent Şakrak ile akrabadır.

BÜLENT ŞAKRAK’IN YER ALDIĞI BAZI TİYARTO VE DİZİLER:

KARTAL SANAT İŞLİĞİ TİYATROSU’

MÜJDAT GEZEN TİYATROSU

YAYLA SANAT MERKEZİ TİYATROSU

İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

Bakmadan Geçme