• Haberler
  • Siyaset
  • Erhan: Belediye Sayımızı Artırmak İçin Çalışacağız

Erhan: Belediye Sayımızı Artırmak İçin Çalışacağız

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, yeni yönetim olarak kendilerine düşenin Genel Merkezde oluşan dinamizm ve enerjiyi sahaya yansıtıp, yerel seçimlerde oya dönüştürmek olduğunu söyledi. Erhan, 'Olumlu havayı doğru şekilde kanalize ederek Afyonkarahisar'daki belediye sayımızı artırmalıyız' dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, dün öğleden sonra basın açıklaması yaptı. Toplantıda partililerde hazır bulundu.
“KAZANAN YİNE CHP OLDU”
Faruk Duha Erhan, sözlerine vefat eden partililer Sinan Kutlar ve Kamil Göçen’e Allah’tan rahmet dileyerek başladı. CHP’nin 38’nci Büyük Kurultayının yapıldığını belirten Erhan, “38. Kurultayımızı geride bıraktık. Kurultay öncesinde ve sonrasında da söylediğim gibi bizim kurultaylarımızda kazanan hep CHP olmuştur. Çünkü bizim kurultaylarımız partililerimizin seçtiği delegelerin özgürce iradelerini koyarak Genel Başkanına ve Parti Meclisine karar verdiği demokrasi şölenleridir. CHP tüm kademelerinde demokrasinin tam olarak işletildiği herkesin fikrini dilediğince ifade ettiği bir siyasal partidir. Bu kongremizde de Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Genel Başkanlık görevi her zaman sevgi ve saygıyla anacağımız bir Genel Başkanımızdan yine çok saygıdeğer bir başka Genel Başkanımıza devir olmuştur.” ifadelerine yer verdi.
“4 OLAN BELEDİYE SAYIMIZI 14, 24, 34 YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Erhan, sözlerini şöyle tamamladı:
“Ülkemiz ve partimiz için büyük emekler vermiş, demokrasi, hak, hukuk mücadelesinden bir gün bile vazgeçmemiş Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Partimize çok büyük bir dinamizm getiren, içimizdeki iktidar umutlarını yeşerten, seçilmesiyle bize güç katan Genel Başkanımız Özgür Özel’i de tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyorum. Şimdi bize düşen Genel Merkezde oluşan bu dinamizmi, bu enerjiyi sahaya yansıtmak ve önümüzdeki yerel seçimlerde oya dönüştürmektir. Yönetim Kurulu olarak önümüzdeki en önemli icraat oluşan tüm bu olumlu havayı doğru şekilde kanalize ederek Afyonkarahisar’daki belediye sayımızı artırmaktır. Görüştüğüm İlçe Başkanlarımızda bu inancı görüyorum. Genel Başkanlarımızın vurguladığı gibi ‘En demokratik yolla doğru adayımızı belirleyeceğiz.’ şu anda dört olan Belediye sayımızı 14, 24, 34 yapmak için var gücümüzle çalışacağız.”

Bakmadan Geçme