Erenler’e yeni eczane – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın mahallesi haline gelen Erenler’de Erenler Eczanesi açıldı. Eczanenin açılışına yoğun katılım oldu Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nün karşısında yer alan ve Afyonkarahisar’ın mahallesi haline gelen Erenler’de yeni bir eczane açıldı. Eczanenin açılışına Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez İlçe [&hellip]

Erenler'e yeni eczane

Afyonkarahisar’ın mahallesi haline gelen Erenler’de Erenler Eczanesi açıldı. Eczanenin açılışına yoğun katılım oldu

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nün karşısında yer alan ve Afyonkarahisar’ın mahallesi haline gelen Erenler’de yeni bir eczane açıldı. Eczanenin açılışına Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Afyonkarahisar Eczacı Odası Başkanı Melih Köken ile çok sayıda davetli katıldı.
“AFYONLU OLDUK”
Eczanenin açılış töreninde konuşan AKÜ Türk Dili ve Edebiyatı Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Sarı, “Bundan 20 yıl önce Afyonkarahisar’a geldiğimde ‘Afyonkarahisar’a gidilir mi’ denildi. Ama ben aşkla, şevkle geldim ve Afyonkarahisarlı oldum. Oğlum eczacılık fakültesindeyken Erenler’in ileri gelerleri Erenler’e eczane ihtiyacının olduğunu söylemişlerdi. Biz de aşkla, şevkle Erenler’e eczane açtık” dedi.
İLK ALIŞVERİŞ KÖKEN’DEN
Eczane işletmecisi Ahmet Kürşat Sarı da “Mezuniyet sonrasında eczane açmaya karar verdik. Değerli dostlarımızla açılış töreni gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise eczanenin hayırlı olmasını temenni etti. Eczanedeki ilk alışverişi Eczacı Odası Başkanı Melih Köken yaptı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme