Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erenler’de yollar düzeltiliyor

Erenler’de yollar düzeltiliyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Erenler Mahallesi’nde yapılan yol düzenleme çalışmasını yerinde inceledi

Erenler Mahalle Muhtarı Hasan Çavlan’ın da eşlik ettiği ziyarette, Asfalt Yol Birim Sorumlusu Kubilay Akın’dan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Mehmet Zeybek, daha sonra Erenler’de bulunan bazı işletmeleri ziyaret etti.
VETERİNER FAKÜLTESİ İLE İŞBİRLİĞİ YAPILACAK
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, daha sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek’i ziyaret etti. Ziyarette, Veteriner Fakültesi bahçesinde Belediye tarafından yapılacak düzenlemelerle ilgili istişarede bulunuldu.
İŞBİRLİĞİ YAPILACAK
Veteriner Fakültesi ile Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü işbirliğinde sokak hayvanlarının kısırlaştırma ve rehabilitasyonuna yönelik yapılacak çalışmaların değerlendirildiği ziyarette, Başkan Zeybek desteklerinden dolayı Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek’e teşekkür etti.
Fakülte kafeteryasında üniversite öğrencileriyle de bir araya gelen Başkan Zeybek, öğrencilerin talep ve önerilerini dinledi.