• Haberler
  • Asayiş
  • Erenler’de saldırıya uğradı, canlı yayınla duyurdu

Erenler’de saldırıya uğradı, canlı yayınla duyurdu

  Erenler Mahallesi’nde yaşanan olay sosyal medyaya yansıyınca geniş ilgi uyandırdı. Freya takma adıyla twitterdan paylaşım yapan bir bayan “Erenler’deyim. 2 kişi beni ölümle tehdit ediyor. Ne olur yardım edin. Kapının önünde polis var, bekçi var ama onlara da mukavemet ediyolar, nolur yardım edin. ” diyerek görüntülü kayıt paylaştı. Paylaşım sırasında 2 el de patlama [&hellip]

Erenler Mahallesi’nde yaşanan olay sosyal medyaya yansıyınca geniş ilgi uyandırdı.
Freya takma adıyla twitterdan paylaşım yapan bir bayan “Erenler’deyim. 2 kişi beni ölümle tehdit ediyor. Ne olur yardım edin. Kapının önünde polis var, bekçi var ama onlara da mukavemet ediyolar, nolur yardım edin. ” diyerek görüntülü kayıt paylaştı. Paylaşım sırasında 2 el de patlama sesi duyuldu. Yardım çağrısı yapılan paylaşım twitterda geniş ilgi uyandırdı.
Erenler’de yaşanan olayın gerçek olduğu, polis ve mahalle bekçilerinin olayı kontrol altına aldıkları öğrenildi.
Emniyet güçlerinin anında müdahale ettiği olayı canlı yayına veren bayanın sonrasında da “Arkadaşlar polis ekipleri beni kurtaran zaten. Polis ekiplerine ve bekçilere çok zorluk çıkardılar benim için uğraş verdiler. Bir sürü ekip yığıldı evimin önüne lütfen anlayışlı olun ben şahıslar evime ateş açıyor sandım o yüzden korkuyla video çektim meğerse bekçiler havaya ateş açmış. Herhangi bir sıkıntı yok panik haliyle paylaşım yaptım özür dilerim. Şu anda iyiyim polis memurlarıylayım. ” paylaşımı yaptığı görüldü.

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme