Erenler ve Bolvadin’de okuma heyecanı

4’üncü Okuma Haftası dolayısıyla Erenler Köyü ile Bolvadin ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Erenler’deki etkinliğe katılan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Erenler İlk ve Orta Okulu’ndaki öğrencilere “Çok kitap okuyun” dedi Emekli Albay İsmail Özdilek’in öncülük ettiği 4’üncü Okuma Haftası etkinliği çerçevesinde Erenler Köyü ve Bolvadin’de okuma etkinliği düzenlendi. Erenler İlk ve Orta Okulu’nda 205 kitabı öğrencilere [&hellip]

Erenler ve Bolvadin'de okuma heyecanı

4’üncü Okuma Haftası dolayısıyla Erenler Köyü ile Bolvadin ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Erenler’deki etkinliğe katılan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Erenler İlk ve Orta Okulu’ndaki öğrencilere “Çok kitap okuyun” dedi

Emekli Albay İsmail Özdilek’in öncülük ettiği 4’üncü Okuma Haftası etkinliği çerçevesinde Erenler Köyü ve Bolvadin’de okuma etkinliği düzenlendi. Erenler İlk ve Orta Okulu’nda 205 kitabı öğrencilere Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın takdim etti.
YARININ YÖNETİCİLERİ SİZLERSİNİZ
Erenler İlk ve Orta Okulu’nda öğrencilere hitaben konuşan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Ben de sizin gibi köy okulunda okudum. Kendinizi geliştirin. Çok kitap okuyun. Yarının valileri, belediye başkanları, avukatları, hâkimleri sizlersiniz” dedi. Vali Balkanlıoğlu’nun “Vali kimdir, Belediye Başkanı kimdir, Muhtar kimdir” soruları ise neşeli dakikaların yaşanmasını sağladı.
BOLVADİN’DE RENKLİ GÖRÜNTÜLER
Okuma Haftası etkinliği çerçevesinde Bolvadin’de ise 6 bin 500 kitap, öğrencilere dağıtıldı. Etkinlik, “Paramı biriktiriyorum, kitabımı alıyorum, okumayı seviyorum” sloganıyla yürütülen kampanya, renkli görüntülere sahne oldu. (Kocatepe)

Erenler Köyü’ndeki etkinlikte gazeteniz Kocatepe’nin muhabirlerinden Murat Arısoy, “Tebessüm Öğretmeni” isimli kitabını imzalayıp Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a takdim etti.

Bakmadan Geçme