Erenler Karakolu işte bunun için lazım

  Erenler’de tehdik edilen ve silah sesleri arasında yardım isteyen kadın, polis tarafından 3 dakika gibi kısa bir süre içerisinde güvenlik çemberine aldı Erenler’de yaşanan ve sosyal medyada yankı uyandıran “tehdit” olayına polisin 3 dakika içinde müdahalede bulundu ve böylelikle acı bir olayın önüne geçildi. Geçtiğimiz aylarda hizmete alınan “erenler Polis Karakolu”nun ne kadar büyük [&hellip]

Erenler’de tehdik edilen ve silah sesleri arasında yardım isteyen kadın, polis tarafından 3 dakika gibi kısa bir süre içerisinde güvenlik çemberine aldı

Erenler’de yaşanan ve sosyal medyada yankı uyandıran “tehdit” olayına polisin 3 dakika içinde müdahalede bulundu ve böylelikle acı bir olayın önüne geçildi. Geçtiğimiz aylarda hizmete alınan “erenler Polis Karakolu”nun ne kadar büyük bir gereklilik olduğu bu olayla bir kez daha ortaya çıkmış oldu.
VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI
Afyonkarahisar Valiliği’nden Erenler Mahallesi’nde yaşanan olaya ilişkin Bbasın açıklaması yapıldı.
Valilik açıklamasında, “Sosyal medyada yaptığı paylaşım ile tehdit edildiğini söyleyerek yardım isteyen bayan vatandaşımıza Emniyet Güçlerimiz Erenler Karakolunun da bölgede olması sayesinde anında ulaşmış ve olaya müdahale etmiştir.
Olaya karışan 2 şahıs gözaltına alınmış ve gerekli adli işlemler hemen başlatılmıştır. Kamuoyuna duyurulur.” denildi.

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme