• Haberler
  • Genel
  • Erdoğan’a Çıkrık’tan destek – Kocatepe Gazetesi

Erdoğan’a Çıkrık’tan destek – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Çıkrık belde teşkilatı üyeleri partilerinin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek amacıyla Ziraat Bankası'ndaki hesaba para yatırdılar Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çıkrık belde teşkilatı mensupları partilerinin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla Ziraat Bankası'na para yatırdılar.DESTEK ARTARAK SÜRECEK Çıkrık AK Parti teşkilatı mensupları da Cumhurbaşkanı adayı [&hellip]

Erdoğan'a Çıkrık'tan destek

AK Parti Çıkrık belde teşkilatı üyeleri partilerinin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek amacıyla Ziraat Bankası’ndaki hesaba para yatırdılar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çıkrık belde teşkilatı mensupları partilerinin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla Ziraat Bankası’na para yatırdılar.
DESTEK ARTARAK SÜRECEK
Çıkrık AK Parti teşkilatı mensupları da Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini somut şekilde gösterdi. Dün öğleden sonra saat 14.00’de Ziraat Bankası önünde toplanan belde teşkilat mensupları adına 30 Mart yerel seçimlerinde Çıkrık Belediye Başkanı aday adayı olan Sami Çetin Hakkı konuştu. Başbakan ve AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen destekte her zaman var olduklarını kaydeden Hakkı; “AK Parti Çıkrık belde teşkilatı olarak Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Çıkrık teşkilatı olarak biz de varız dedik. Başbakanımıza, Cumhurbaşkanı adayımıza destek olmak için toplandık. Bölüm bölüm parça parça bugün bir grubumuz geldi, yarın bir grup daha gelecek. Bu şekilde başbakanımıza destek olacağız. Bugün 15-20 kişiyiz. Diğer günlerde de grup grup destekler devam edecek.” dedi.
ÖNEMLİ OLAN KATKI VERMEK
Seçim kampanyasına yatırılan para miktarı için belli bir limit belirlemediklerini kaydeden partili Sami Çetin Hakkı, katılımcıların ellerinden gelen, gönüllerinden kopan oranda para yatıracaklarını belirtti. Hakkı şöyle konuştu: “Miktar belirlemedik, arkadaşlarımız gönülden ne koparsa o şekilde destek olacaklar. Önemli olan çorba da bizim de tuzumuzun bulunmasıdır. Çıkrık olarak biz de Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza destek için buradayız. Cumhubaşkanı adayımıza gönülden bağlıyız. 10 Ağustos Pazar günü yapılacak seçimlerde Erdoğan’ın Çıkrık beldesinde yüzde 55 ile 60 arasında oy alacağını düşünüyoruz. İnşallah Başbakanımız seçimi ilk turda kazanacak.”
AFYON YÜZDE 60 ÇIKRIK YÜZDE 70
Çıkrık Belediye Başkan aday adayı Sami Çetin Hakkı, il genelinde Erdoğan’ın, yüzde 60 ile yüzde 70 arasında oy alacağın ön görüsünü açıkladı. Hakık sözlerine şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası inşallah Başbakanımızı Çankaya’ya göndereceğiz. Başbakanımız sonucundan kesinlikle emin olduğu için burada miting yapmadı. Partimiz Afyonkarahisar’da kuruldu. Burada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her zaman Cumhurbaşkanı adayımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme