'Erdoğan Türkiye'nin değil, ümmetin umudu'

Kurtuluş Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Afyonkarahisar 5. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Zeybek'e Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti il Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer eşlik ettiler.Kurtuluş Caddesi'nde yer alan esnafı tek tek ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Zeybek ve beraberindekiler daha sonra gazeteniz Kocatepe'yi [&hellip]

Kurtuluş Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Afyonkarahisar 5. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Zeybek’e Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti il Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer eşlik ettiler.
Kurtuluş Caddesi’nde yer alan esnafı tek tek ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Zeybek ve beraberindekiler daha sonra gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler.
Seçim çalışmaları hakkında kısa bilgi veren Zeybek, “24 Haziran da yapılacak seçimlerin ülkemize insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Son zamanlarda gelişen hadiselere baktığımızda neredeyse iki kutuplu bir grup oluşmaya başladı. Allah, Reisimizin yar ve yardımcısı olsun, uzun ömür versin. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin değil ümmetin umudu” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

 

 

Bakmadan Geçme