Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan, ATSO standını ziyaret etti

Bu haberin fotoğrafı yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ATO Congresium’da düzenlenen Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’nde Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası standını ziyaret etti

Ankara Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde “Anadolu’dan Dünyaya” temalı Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’ne Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Akif İşbilir ve ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol katıldı.
Zirve’nin açılış töreninden sonra açılan Coğrafi İşaretler Fuarı’nda Afyonkarahisar’ın coğrafi işareti tescilli ürünleri, ATSO standında sergilendi. Afyon Sucuğu, Afyon Pastırması, Afyon Lokumu, Bayat Kilimi, Afyon Patatesli Ev Ekmeği ve maden suyunun yer aldığı stant, yoğun ilgi gördü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın da ziyaret ettiği ATSO standını Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Kırıkkale Vali Yardımcısı Osman Akbaş ile Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları ziyaret etti.