Erdoğan, Afyon'da yüzde 60'ı geçecek

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçiminde Afyonkarahisar'da yüzde 60'ı geçeceğini söyledi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Ambaryolu Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Ziyaretlerde [&hellip]

Erdoğan, Afyon’da yüzde 60’ı geçecek

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçiminde Afyonkarahisar’da yüzde 60’ı geçeceğini söyledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Ambaryolu Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Ziyaretlerde Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen heyet üyeleri, Erdoğan’ın büyük bir oy oranı alacağını kaydetti.
HALK TERCİHİNİ YAPMIŞ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Bugün parti teşkilatımızın yaptığı program doğrultusunda teşkilattan arkadaşlarımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, İl Genel Meclisi Başkanımız’la beraber Ambaryolu’ndaki esnafımıza ‘Merhaba’ diyoruz. Varsa onların talepleri, şikayetleri, arzuları dinliyoruz. Afyonkarahisar halkı, 10 Ağustos’la ilgili tercihini çoktan ortaya koymuş durumda. İnşallah Afyonkarahisar’da ben inanıyor ve güveniyorum ki, 10 Ağustos akşamı sandıklardan yüzde 60’ın çok üzerinde oy oranı ile Tayyip Erdoğan Bey birinci sırada çıkacaktır. Şimdiden Cumhurbaşkanı olarak Türkiyemize, dünya insanına hayırlı olsun” dedi.
ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ise “Ben de yüzde 60’ın üzerinde oy bekliyorum. Biz daha önceki genel seçimlerde de yüzde 60’ı aşan bir oy almıştık. İnşallah bu seçimde de yüzde 65 bandını yakalayacağımıza inanıyorum. Şimdiden hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.
HER SANDIKTA 2 MÜŞAHİT
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülünt Eser de, “Afyon’da yüzde 70’leri aşacağımızı düşünüyorum. Büyük bir destek var Sayın Başbakanımız’a. Şu anda her sandıkta 2 müşahidimiz var. Bir asil ve bir yedek görevlendirdik. Onların eğitim çalışmalarına da başlıyoruz. Biz seçime her an hazırız” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme