Erdem, AK Parti’yi ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Afyonkarahisar'da partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Erdem, daha sonra Taş Medreseyi de inceleyerek, burada hediyelik eşya yapan bayanların çalışmalarını izledi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'i parti binasında AK [&hellip]

Erdem, AK Parti'yi ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Afyonkarahisar’da partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Erdem, daha sonra Taş Medreseyi de
inceleyerek, burada hediyelik eşya yapan bayanların çalışmalarını izledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’i parti binasında AK Parti Milletvekili Halil Ürün, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Açıkgözoğlu ve Sabri Çetingül, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser karşıladı.
YURDUSEVEN
ÇALIŞMALARI ANLATTI
Delege ve kongre çalışmaları hakkında İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’den bilgiler alan Genel Başkan Yardımcısı Erdem, daha sonra il binasını gezdi. AK Parti İl binasının Afyonkarahisar’a yakışır bir bina olduğunu dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Erdem, çalışmalarında İl Başkanı Yurdunuseven’e ve teşkilat mensuplarına başarılar diledi.
ERDEM CENAZEYE KATILDI
İmaret camiinde beraberindeki AK Parti teşkilat mensupları ile birlikte öğle namazını kılan Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Süleyman Vedat Gündoğan’ın cenaze namazına katıldı. Genel Başkan Yardımcısı Erdem, burada hayatına kaybeden Gündoğan’ın yakınlarına baş sağlığı dileyerek camiden ayrıldı.
TAŞ MEDRESE’YE TAM NOT
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yeniden faaliyete geçirilen Taş Medreseyi de gezen Genel Başkan Yardımcısı Erdem, burada kadınların yaptığı çalışmaları inceledi. Taş Medrese’deki çalışmalarla ilgili Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’e bilgiler veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Taş Medrese’de kültürel ve tarihi değerlerin yeniden yaşatılarak, kadınların birçok alanda el işlemesi hediyelik eşyalar yaptığını ifade etti. Taş Medrese’yi çok beğendiğini dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Taş Medrese’ye hayran kaldığını söyledi. Bu tür sosyal faaliyetlerin verimli sonuçları ortaya çıkardığını ifade eden Erdem, Başkan Çoban’a çalışmalarında başarılar diledi. Genel Başkan Yardımcısı Erdem’e Taş Medrese’yi ziyaretinde İl Başkanı Yurdunuseven, Belediye Başkanı Çoban, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme