Erdal Sayar ASMMMO için adaylığını açıkladı

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın eksi Başkanı Erdal Sayar önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurulda yeniden başkanlığa aday olacağını açıkladı   Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın eski başkanı Erdal Sayar, önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurulda yeniden ASMMMO Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 27. Olağan Genel Kurulu [&hellip]

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın eksi Başkanı Erdal Sayar önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurulda yeniden başkanlığa aday olacağını açıkladı

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın eski başkanı Erdal Sayar, önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurulda yeniden ASMMMO Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 27. Olağan Genel Kurulu için adaylığını açıklayan Afyon SMMM Odası Onursal Başkanı ve TÜRHAT Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Sayar, Dinar İlçesinde meslektaşlarıyla biraraya geldiği toplantı sonrasında adaylığını ilan etti.
1990 Yılında meslek yasasının yürürlüğe girdiği yılda ASMMMO başkanlığına getirilen Erdal Sayar, 2016 yılına kadar 22 yıl Oda başkanlığı görevini sürdürmüştü. Daha sonra çıkarılan seçim yasası gereği son iki dönem başkan olanların aday olamaması şartına takılan ve görevini zorunlu olarak bırakan Erdal Sayar, 2016 yılında Genel Merkez TÜRMOB-Disiplin Kurulu genel sekreterliğine seçildi ve 3 yıl bu görevi yerine getirdi. Daha sonra yine 2019 yılında genel Kurulda TÜRMOB- TÜRHAK Yönetim Kurulu üyeliğine seçilerek son üç yıl burada görev yaptığını hatırlatan Erdal Sayar’ın bu görevi Ekim 2022 yılında sona erecek.
Afyonkarahisar ve ilçelerinde meslektaşlarının desteğini gördüğünü belirten Erdal Sayar genç meslektaşları ile oluşturdukları yönetim, denetim, disiplin ve birlik delegeleri ile meslektaşlarını ziyaret turuna başlayıp yeni projelerini paylaştıklarını kaydetti.
Halen Bağımsız Denetçiler Dernek başkanlığı görevini de yürüten Onursal Başkan Erdal Sayar, oda faaliyetlerinin faal hale getirileceğini, eğitimlere hız verileceğini, sorunların yerinde çözümü ve sosyal etkinliklerin en güzel şekilde yapılacağını, oda da siyasi ve ticari etkinliklerin üyeler arasında yapılmayıp, odada sadece meslek siyasetine müsaade edileceğini sözlerine ekledi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme