• Haberler
  • Genel
  • Erçolak'ın objektifinden bisikletçiler – Kocatepe Gazetesi

Erçolak'ın objektifinden bisikletçiler – Kocatepe Gazetesi

Hafta sonu Afyonkarahisar'ın ev sahipliği yaptığı 'İlk Çağ'dan Günümüze Pedalla' etkinliğine katılan Afyonkarahisar Fotoğraf Gönüllüsü Hüseyin Erçolak bisikletçilerin fotoğraflarını an bean görüntüledi Afyonkarahisar'ın hafta sonu ev sahipliğinde gerçekleşen İlk Çağ'dan Günümüze Pedalla etkinliğine yaklaşık 250 kişilik bisikletçi grubu yer aldı. Afyonkarahisar'ın Fotoğraf Gönüllüsü Hüseyin Erçolak bisikletleri ile Afyonkarahisar'a gelen gönüllü bisikletçilerin fotoğraflarını çekti. Bisikletçileri anbean [&hellip]

Erçolak’ın objektifinden bisikletçiler

Hafta sonu Afyonkarahisar’ın ev sahipliği yaptığı “İlk Çağ’dan Günümüze Pedalla” etkinliğine katılan
Afyonkarahisar Fotoğraf Gönüllüsü Hüseyin Erçolak bisikletçilerin fotoğraflarını an bean görüntüledi

Afyonkarahisar’ın hafta sonu ev sahipliğinde gerçekleşen İlk Çağ’dan Günümüze Pedalla etkinliğine yaklaşık 250 kişilik bisikletçi grubu yer aldı. Afyonkarahisar’ın Fotoğraf Gönüllüsü Hüseyin Erçolak bisikletleri ile Afyonkarahisar’a gelen gönüllü bisikletçilerin fotoğraflarını çekti. Bisikletçileri anbean takip eden Erçolak, sporcuların molada ve tur esnasında fotoğraflarını çekerek o anları ölümsüzleştirdi. Afyonkarahisar Anıt Park önünden başlayan bisikletçiler kent merkezindeki turistik ve tarihi yerleri gezerek kent içinde bisiklet turu yaptı. Afyonkarahisar-Eskişehir karayolunu takip ederek turlarına devam eden bisiklet ve tarih severler, kent içinde ilgiyle karşılandı.
Afyonkarahisar’a gelen bisikletçilerle birlikte Ayazin Kasabası’nı ve Frig Vadisi’ni gezerek fotoğraf çekme imkanı bulduğunu aktaran Afyonkarahisar Fotoğraf Gönüllüsü Hüseyin Erçolak, “Genel olarak doğa fotoğrafları çekmek bizim için hobidir. Biz de Türkiye’nin farklı illerinden gelen bisikletçi kardeşlerimizle ikinci etap olan Ayazin Kasabası ve Frig Vadisi’ni tekrar görme imkanı bulduk. Onların ve doğanın fotoğrafını çektik. Güzel bir hafta sonu oldu bizim için inşallah bu tarz turistik faaliyetler Afyonkarahisar’da artar ve biz de daha fazla ve güzel fotoğraf çekme imkanı buluruz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme