Erbakan: Ülkeyi Faiz Canavarına Teslim Ettiler

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Afyonkarahisar ziyaretinde çarpıcı ifadeler kullandı

Mahalli İdareler seçimlerinde kazandıkları belediyelere teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar’da yerel seçimler sonrasında Yeniden Refah Partisi’ne geçen Çay Karacaören ve merkez Salar belediyeleri bugün Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ı ağırladı. Tüm Türkiye genelinde kazanılan Yeniden Refah’lı belediyelere teşekkür ziyareti gerçekleştiren Erbakan Çay Karacaören’de yaptığı konuşmada hükümetin izlediği tarım politikalarını eleştirdi.

Erbakan: Ülkeyi Faiz Canavarına Teslim Ettiler

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın yaptığı konuşmada iktidarın ekonomi politikalarında hata yaptığını ifade ederek vatandaşı faiz canavarına teslim ettiklerini belirtti. İşçi ve emeklinin yaşam standartlarının açlık sınırının atında olduğunu belirten Genel Başkan Erbakan iktidarın kur korumalı sisteme para bulduğunu ancak emekliye para bulamadığına değindi.

Karacaören Belediyesi ile ilgili bir değerlendirmede de bulunan Erbakan’ın sözleri sık sık “Başkan Erbakan” ve “Erbakan nerede biz oradayız” sloganlarıyla kesildi. Karacaören Beldesinde yoğun bir sevgi seliyle karşılanan Başkan Erbakan, Karacaören Belediye Başkanı Üzeyir Kasap’ın kısa sürede iki içme suyu  kuyusu açtırdığını, yaklaşık 4,5 kilometre uzunluğunda kanalizasyon ve alt yapı yaptığın belirterek Yeniden Refahlı belediyecilik anlayışına örnek teşkil ettiğini kaydetti

Erbakan: Ülkeyi Faiz Canavarına Teslim Ettiler

Erbakan ayrıca konuşmasında israf vurgusu yaparak 31 Mart seçimlerinden bu zamana kadar Karacaören Belediyesinin mazot giderlerinin yarı yarıya düştüğünü belirterek belediye kasasından çıkacak fazla masrafların önüne geçtiklerini de dile getirdi.

Programda açılış konuşmasını yapan Karacaören Belediye Başkanı Üzeyir Kasap ise beldelerinde gene başkanı ağırlamaktan büyük  bir onur ve gurur duyduklarını ile getirerek geçmiş dönemlerde Milli Görüş’ün Merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kısacık başbakanlığı döneminde bölgeye üç adet stratejik öneme sahip fabrika kazandırdığını belirtti.

Karacaören programı sonrasında bir diğer yeniden Refah Partili belediye olan Salar Belediyesini ziyaret eden Başkan Erbakan ziyaret sonrasında Manisa programı için Afyonkarahisar’dan ayrıldı.

Erbakan: Ülkeyi Faiz Canavarına Teslim Ettiler

Ziyaret esnasında yeniden Refah Partisinin her kademesinde görev yapan teşkilat mensuplarının eksiksiz katılım sağladığı görüldü.

TABELA DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın ziyaretleri esnasında Karacaören ve Salar Belediye binalarının girişinde yazan cümle dikkat çekti. Belediye binalarının hemen girişinden yazan “Rüşvet alan da veren de melundur” yazısı dikkatlerden kaçmadı.

Erbakan: Ülkeyi Faiz Canavarına Teslim Ettiler

Bakmadan Geçme