Erbakan 7'nci ölüm yıldönümünde anılacak

Geçtiğimiz günlerde yapılan görev değişimi ile Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığına gelen Ali Türkaslan, yeni yönetimi ile çalışmalar yürütüyor.Vakfın İl Başkanı Ali Türkaslan, merhum Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın yıllar önce söylediklerinin gerçekleştiğini kaydetti. Türkaslan, 'Ben konuştuğumu yapıyorum demek çok kolaydır. Ama bu ancak yaşanarak ortaya çıkan bir sözdür. Hocamızı tanımak için onun yaşam ve [&hellip]

Geçtiğimiz günlerde yapılan görev değişimi ile Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığına gelen Ali Türkaslan, yeni yönetimi ile çalışmalar yürütüyor.
Vakfın İl Başkanı Ali Türkaslan, merhum Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ın yıllar önce söylediklerinin gerçekleştiğini kaydetti. Türkaslan, “Ben konuştuğumu yapıyorum demek çok kolaydır. Ama bu ancak yaşanarak ortaya çıkan bir sözdür. Hocamızı tanımak için onun yaşam ve mücadele ruhunu iyi anlamalıyız. Erbakan Vakfı olarak 3 Mart 2018 Cumartesi günü İstanbul Sinan ERDEM Spor Salonunda geniş kapsamlı bir anma programı organize edilecektir. Afyonkarahisar İl Yönetimi olarak, merhum Hocamız ve tüm şehitlerimizin ruhu için, yarın İkindi Namazı öncesi İmaret Camii’nde Mevlid-i Şerif okutacak ve lokma ikramında bulunacağız. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme