Er ve erbaşlara döner bedava

  Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’na Afyonkarahisar’daki bir esnaftan destek geldi. Ambaryolu’nda Kadınana Türbesi’nin yanındaki Nevzat Usta’nın işletmecisi Nevzat Kılınçer, askerlere yönelik kampanya başlattı. Kılınçer, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı harekat sona erene kadar işletmemizde döneri er ve erbaşlara bedava vereceğiz” dedi.ÜZÜM HOŞAFI DEĞİL DÖNERÖte yandan İşletmenin girişine şu pankart asıldı:“Afyonkarahisar esnafından [&hellip]

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’na Afyonkarahisar’daki bir esnaftan destek geldi. Ambaryolu’nda Kadınana Türbesi’nin yanındaki Nevzat Usta’nın işletmecisi Nevzat Kılınçer, askerlere yönelik kampanya başlattı. Kılınçer, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı harekat sona erene kadar işletmemizde döneri er ve erbaşlara bedava vereceğiz” dedi.
ÜZÜM HOŞAFI DEĞİL DÖNER
Öte yandan İşletmenin girişine şu pankart asıldı:
“Afyonkarahisar esnafından Nevzat Usta, devletimize ve ordularımıza güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Yemekte üzüm hoşafı ekmek değil döner var. Er ve erbaşlara döner bedava.”
 >> Murat ARISOY’un Özel Haberi

Bakmadan Geçme