Enis Arıkan Saçı Peruk Mu?

En son bir pizza markasının reklam yüzü de olan Arıkan, eğlenceli kişiliği ve mizah odaklı paylaşımları ile dikkat çekerken son paylaşımı saçlarından dolayı dikkatleri üzerine çekti. Peki, Enis Arıkan saçı peruk mu?

Ünlü oyuncu Enis Arıkan paylaşım yaptığı bir fotoğrafla eski halini gözler önüne sererken gündeme de bomba gibi oturdu. Paylaşımında en çok dikkat çeken detaylar arasında da Enis Arıkan saçı peruk mu? Sorusu yer aldı: Peki, Enis Arıkan saçı peruk mu?

 

ENES ARIKAN KİMİDR?

1983 yılında İstanbul’da doğan Enis Arıkan oğlak burcu olup oyuncudur. Üniversite eğitimini İstanbul’daki Bilgi Üniversitesi’nde, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümünden mezun olarak tamamlamasıyla Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı- Tiyatro Bölümü’nde de dersler almıştır. Birçok ünlü ismin eğitim aldığı Müjdat Gezen Merkezinde Arıkan’ın, Ezgi Mola ve Şebnem Bozok gibi isimlerle sınıf arkadaşı olduğu bilinmektedir.

ENİS ARIKAN AÇIKLADI

Ünlü oyuncu Enis Arıkan’ın eski fotoğraflarını paylaşmasıyla her şey ortaya çıktı. Akıllara gelen Arıkan’ın saçı protez mi sorusunu Eser Yenenler ’in sunuculuğunu yaptığı bir programa katılan Arıkan; ‘’Saçlarım protez’’ dedi.  Esen Yenenler’in sorduğu bir diğer soru da “Bu karakterin saçı peruk mu yoksa senin saçın mı?” sosıuna verdiği cevap  “Peruk diyemezsin öncelikle, gerçek saçım bu gerçek mi ya bu gerçek yanlardan falan azalmaya başlayınca yanlardan abanmışım.” ifadelerini kullandıkyan sonra yöneltilen “Sen memnunsun bu tipten?” sorusuna “Bu tipin Allah bin türlü belası böyle tip mi olur? Beğenmiyorum.” Dedi.

Bakmadan Geçme