Enginyurt DP'li oldu

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, genel merkezde düzenlenen rozet takma töreniyle DP'ye resmen katıldı   Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Demokrat Parti (DP) Genel Merkezinde düzenlenen rozet takma töreniyle Demokrat Parti (DP) saflarına geçti. 'MÜCADELE MİLLETE DERİN NEFES ALDIRABİLME MÜCADELESİ' Partiye eşi ile birlikte gelen Enginyurt'u Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal ile birlikte [&hellip]

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, genel merkezde düzenlenen rozet takma töreniyle DP’ye resmen katıldı

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Demokrat Parti (DP) Genel Merkezinde düzenlenen rozet takma töreniyle Demokrat Parti (DP) saflarına geçti.
“MÜCADELE MİLLETE DERİN NEFES ALDIRABİLME MÜCADELESİ”
Partiye eşi ile birlikte gelen Enginyurt’u Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal ile birlikte çok sayıda partili karşıladı. Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un Demokrat Partiye katılımı dolayısıyla düzenlen törende Genel Başkan Gültekin Uysal şöyle konuştu: “Bu büyük ülkenin süzülerek geldiği tarihi mecrayı iliklerimize kadar hisseden adanmış ruhlar olarak, başka kaygıları olmadan siyaset yapan insanlarız. Türkiye’nin sıkıştığı, daraldığı, Türk insanı ile Türk insanı arasına duvarların örüldüğü, makuliyetini kaybetmiş, kimlik alanlarımahallelere sıkışmış Türkiye ikliminde milletimize derinden nefes aldırabilmek adına mücadele içerisindeyiz. Uzun süredir siyaset, insanlarımızın; esnaflarımızın, gençlerimiz, çiftçilerimizin, kadınlarımızın öncelikleriyle yapılmıyor maalesef, kendi varlıkları için yapılıyor sanki. Hedef haline gelmiş siyasi aktörlerin, Türkiye’nin içine düşürüldüğü bir çürümüşlük hali içerisinde, gelecek kaygılarının olduğu bir Türkiye portresi görüyoruz.” dedi.
“DP’DE AVANTA BEKLEYENLER YOK”
MHP’de başta Genel Başkan Devlet Bahçeli olmak üzere, bir hakkı varsa şahsı adına, tüm hakkını helal ettiğinin altını çizen Enginyurt sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletin bana verdiği milletvekilliği sorumluluğu içerisinde seçimlere eğer 3 yıl daha var ise 3 yıl daha maaş alacaksam bu maaşın helal edilmesi gerektiğine inandım. Öyleyse bu millete hizmet etmeye devam etmeliyim dedim. 2,5 yıldır tanımaktan memnuniyet duyduğum, adamlığıyla, şahsiyetiyle, duruşuyla, beyefendi kişiliğiyle Gültekin Uysal kardeşimin daveti üzerine hiç tereddüt etmeden Demokrat Parti’ye katıldım. Amcam beni arayıp hayırlı olsun dediğinde çok duygulandı ve şöyle dedi; ‘Allah senden razı olsun, 20 yıl sonra babamın partisine döndün.’ Demokrat Parti’de şunu gördüm; Demokrat Parti’de iade bekleyenler yok, avanta peşinde koşanlar yok, 70-75’ine merdiven dayamış olmasına rağmen Muhammet Kelleci’sinden, Ahmet Okur’una, Adnan Turfan’ındanAhmet Uyanık’ına, Fadıl Ünver’inden Hamdi Üçpınarlar’ına kadar hepsinin 25’lik delikanlı ruhuyla Türkiye’yi demokrat yapmak, büyük Türkiye yapmak istiyorlar. Böyle bir hareketin içerisinde olmaktan büyük bir memnuniyet duydum.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme