Engin Akgün Kaç Çocuğu Var?

Ünlü gazeteci Engin Akgün rol aldığı ''Palavra Aşklar ''adlı dizi ile dillere gelmiş ve tüm dikkatleri üzerine çektikten sonra ünlü ismin çocuğu var mı sorusu merak konusu olmuştur.

Ünlü Oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci’nin eski eşi olarak bilinen Engin Akgün’ün kim olduğunu kariyerini ve biyografisini ve Engin Akgün kaç çocuğu var? sizler için araştırdık….

ENGİN AKGÜN KİMDİR NE İŞ YAPAR?

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ile 2008 yıllında evlenen iş adamı Engin Akgün’dür. 1995 yılında Ceyda Düvenci ile rol aldığı ‘’Palavra Aşklar ‘’adlı dizide şöhret kazandıktan daha sonra, star tv’de yayımlanan Türkiye’ye güzellik yarışmasında 3. Seçilen isim Düvenci, olduktan sonra ün yayamaya başlamıştır. Düvenci en büyük adım olarak Şebnem Dönmez’den ‘’Sabah Şekerliğini’’ alması ile başlayıp, tanınan bir isim haline gelmiştir. 2000 yılında oyunculuğa Kaan Girgin İle evlenmesinden dolayı ara vermiş, çift 2002 yılında da yollarını ayırmışlardır. ‘’Zalim’’ adlı dizizde Mahsum Kırmızıgül karakterine canlandırmıştır.

Haber

ENGİN AKGÜN ROL ALDIĞI PROJELER:

Sil Baştan

Kasırga İnsanları

Maki

 

ENGİN AKGÜN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ve Engin Akgün çiftinin evliliğinden bir kız çocukları olmuş fakat Düvenci ve Akgün çifti 2013 yılında boşanıp, daha sonra Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci Bülent şakrak ile evlenmiştir.

Bakmadan Geçme