• Haberler
  • Spor
  • Engellilere özel Okçuluk Turnuvası düzenlendi

Engellilere özel Okçuluk Turnuvası düzenlendi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda Okçuluk Turnuvası yapıldı. Okçuluk İl Temsilcisi Rıfat Okumuş, engellilerin performanslarının oldukça iyi olduğunu, desteklenmeleri halinde yurt dışı ve yurt içinde yapılacak olan çoğu turnuvada büyük başarılar alacaklarını söyledi   3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yapılan Okçuluk Turnuvası'na yaklaşık 35 kişi [&hellip]

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda
Okçuluk Turnuvası yapıldı. Okçuluk İl Temsilcisi Rıfat Okumuş, engellilerin performanslarının oldukça iyi olduğunu, desteklenmeleri halinde yurt dışı ve yurt içinde yapılacak olan çoğu turnuvada büyük başarılar alacaklarını söyledi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yapılan Okçuluk Turnuvası’na yaklaşık 35 kişi katıldı. 5 kategoride yapılan Okçuluk Turnuvası’nda Akülü Arabalı Grup, Akülü Arabalı Ortopedik Grup, 3, 4 ve 5. grup olmak üzere oklar atıldı.
Akülü Arabalı Grup’ta 52 puan ile Faruk Özkara, 42 puanla Hayri Kutlu ikinci ve 39 puanla Şükrü Akkurt üçüncü oldu.
Akülü Arabalı Ortopedik Grup’ta 14 puanla Saadet Özçelik birinci, 12 puanla Mustafa Orhan ikinci ve 7 puanla Ahmet Çelik üçüncü oldu.
3. Grup’ta 40 puanla Nuray Tota birinci, 32 puanla Necla Baykın ikinci, 25 puanla İlayda Kureyş üçüncü oldu.
4. Grup’ta 17 puanla Emine Öztürk birinci, 16 puanla Miraciye Atay ikinci ve 6 puanla Osman Kocakuş üçüncü oldu.
Son olarak 5. Grup’ta 15 puanla Elif Seda Kurt birinci, 12 puanla Melek Kolukısa ikinci ve 7 puanla Mahmut Karakoç üçüncü oldu.
“ENGELLİLERİN PERFORMANSLARI ÇOK GÜZELDİ, DESTEKLENMELİ”
Yapılan turnuva sonrasında engelli bireyler arasında çok güzel performansların olduğunu belirten Okçuluk İl Temsilcisi Rıfat Okumuş, “Onları her zaman hatırlıyoruz. Onların farkındayız, fakat yılda bir gün bile olsa onlarla birlikte mutluluğu paylaşmak istedik. İnşallah faydamız olmuştur. Ayrıca bir konumuz daha var. Bu engelli kardeşlerimize malzeme desteği verilse birçok yurt içi ve yurt dışı turnuva ve yarışmalarda mükemmel dereceler elde edebiliriz. Engelli kardeşlerimizin arasında performansı çok iyi bireyler var. Bizim üzerimize düşen ise bu kardeşlerimize bir ışık olmak. Gerek resmi kurumlardan gerek sivil toplum kuruluşlarından gerekse de işadamlarımızdan okçuluk ile ilgili malzeme desteği verilirse engelli kardeşlerimiz mutlu olacaklarını bizlere söyledi. Kendilerinin de yarışmalara katılmak istediklerini söylediler.” dedi.

Bakmadan Geçme