• Haberler
  • Genel
  • Engelliler'den Balkanlıoğlu'na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Engelliler'den Balkanlıoğlu'na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü ile Ağır Düzeyde Zihinsel Engelliler Derneği’ni Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında mehteran takımının gösterileri Soma'daki elim olay nedeniyle iptal edilmişti. Engelli bireylerin moral ve motivasyonlarını düşürmemek adına Vali İrfan Balkanlıoğlu, mehteran takımını makamında kabul etti.Ziyarette Afyonkarahisar Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hanife Yılmaz, [&hellip]

Engelliler’den Balkanlıoğlu’na ziyaret

Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü ile Ağır Düzeyde Zihinsel Engelliler Derneği’ni Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında mehteran takımının gösterileri Soma’daki elim olay nedeniyle iptal edilmişti. Engelli bireylerin moral ve motivasyonlarını düşürmemek adına Vali İrfan Balkanlıoğlu, mehteran takımını makamında kabul etti.
Ziyarette Afyonkarahisar Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hanife Yılmaz, Afyonkarahisar Ağır Düzeyde Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Hatice Özkan, Başkan Yardımcısı Sema Hazer ve Mehteran Takımının Eğitimcisi Derya Nimet Devrim hazır bulundu.
Yapılan ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini belirten ve karşılıklı bilgi alış verişinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, Engelliler Haftası etkinlikleri ve dernek faaliyetleri hakkındaki bilgileri Hatice Özkan’dan aldı.
Ziyaret sırasında Mehteran takımının ‘Ceddin Deden’ marşı seslendirmesine eşlik eden Vali Balkanlıoğlu, böylesine güzel bir tablonun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Mehteran takımı üyeleri ile teker teker ilgilenen Vali Balkanlıoğlu, “Bu tür etkinliklerin engelli kardeşlerimizin daha fazla hayata tutunması, kendilerine olan öz güvenlerini arttırması ve toplum ile kaynaşması için önemli girişimler” dedi.
Vali Balkanlıoğlu’nun ilgi ve alakalarından dolayı memnuniyetlerini kendilerine has ifade şekilleri ile dile getiren engelli bireyler, Vali Balkanlıoğlu’na sevgi gösterisinde bulundular.
Ziyaretin sonunda Vali Balkanlıoğlu’nun Ordu’ya atanması ve akabinde Afyonkarahisar’dan ayrılmalarından dolayı üzüntülerini dile getiren ziyaretçiler; “Sayın Valimizin desteklerini hiçbir şekilde unutmayacağız. Çünkü bizlere her konuda maddi ve manevi desteklerini esirgemedi. Bunu da yaparken içten ve gönlünü ortaya koyarak yaptı. Ayrıca bizlere en büyük desteklerinden birisi de Afyonkarahisar’da Kocatepe Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nin yapımındaki destekleridir. Bu anlamda kendisine çok minnettarız ve ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah kendisinden razı olsun ve yolunu açık etsin.” ifadelerini kullandılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme