Engelliler, toplumsal yaşamın bir parçası

Yaklaşık bir buçuk yıl önce Afyonkarahisar'da da şube açan Türkiye Beyazay Derneği, engelliler için bir araya geldi 2015 yılı bölge toplantılarının birinci ayağı Marmara ve Ege Bölgelerini kapsayan 1. bölge toplantısı İstanbul/Taksim şubesi ev sahipliğinde, İstanbul'daki Engelliler Sarayında gerçekleştirildi.Toplantıya İstanbul Başakşehir Şubesi, Esenyurt Şubesi, Kartal Şubesi, Taksim Şubesi, Silivri Şubesi, Çayırova Şubeleri, Sakarya Şubesi, Tekirdağ [&hellip]

Engelliler, toplumsal yaşamın bir parçası

Yaklaşık bir buçuk yıl önce Afyonkarahisar’da da şube açan Türkiye Beyazay Derneği, engelliler için bir araya geldi

2015 yılı bölge toplantılarının birinci ayağı Marmara ve Ege Bölgelerini kapsayan 1. bölge toplantısı İstanbul/Taksim şubesi ev sahipliğinde, İstanbul’daki Engelliler Sarayında gerçekleştirildi.
Toplantıya İstanbul; Başakşehir Şubesi, Esenyurt Şubesi, Kartal Şubesi, Taksim Şubesi, Silivri Şubesi, Çayırova Şubeleri, Sakarya Şubesi, Tekirdağ Şubesi, İzmir Şubesi, İzmir / Karşıyaka Şubesi, Denizli Şubes, Kütahya Şubesi, Kütahya /Tavşanlı Şubesi, Afyonkara-hisar Şubesi, Muğla Şubesi, Aydın Şubesi ile Bursa Şubesi baş-kanları katıldı.
Genel Başkan Lokman Ayva başkanlığında düzenlenen toplantının protokol ayağında ise Bağcılar Belediye Baskan Yardımcısı Mehmet Şirin ve Hürriyet Gazetesi yazar Ertuğrul Özkök yer aldı.
Toplantı sonrası Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök ile bir görüşme yapan Afyonkarahisar Şube Başkanı Feyza Kayar, Özkök ve derneğin Genel Başkanı Lokman Ayva ile de birlikte, hatıra fotoğrafı çektirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme