• Haberler
  • Genel
  • Engelliler Meclisi’nden Konya çıkartması – Kocatepe Gazetesi

Engelliler Meclisi’nden Konya çıkartması – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Konya’ya gezi programı düzenledi Konya’nın tarihi ve kültürel mekânlarını yerinde gören Engelliler Meclisi Üyeleri, düzenlenen geziden duydukları memnuniyeti ifade etti. Geziye, Engelliler Meclisine bağlı Altı Nokta Körler Derneği, Sakatlar Derneği, Spastik ve Ortopedik Engelliler Derneği, Ağır Düzeyde Zihinsel Engelliler Derneği, Engelli Spor Kulübü, Bolvadin Engelliler Derneği Üyeleri, Kocatepe Eğitim [&hellip]

Engelliler Meclisi'nden Konya çıkartması

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Konya’ya gezi programı düzenledi

Konya’nın tarihi ve kültürel mekânlarını yerinde gören Engelliler Meclisi Üyeleri, düzenlenen geziden duydukları memnuniyeti ifade etti. Geziye, Engelliler Meclisine bağlı Altı Nokta Körler Derneği, Sakatlar Derneği, Spastik ve Ortopedik Engelliler Derneği, Ağır Düzeyde Zihinsel Engelliler Derneği, Engelli Spor Kulübü, Bolvadin Engelliler Derneği Üyeleri, Kocatepe Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ve yöneticileri katıldı. Devlet Demiryolları 7. Bölge Müdürlüğü tarafından tahsis edilen vagonla Konya’ya varan heyeti Konya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri karşıladı.
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yetki-lileri ile birlikte Konya Mevlana Müzesi, Konya Şehitliği, Şems-i Tebrizi Camii ve Meram Bağları’nda gezi ve incelemelerde bulunan engelliler aynı gün ilimize döndü. 80’e yakın engelli ve engelli yakınının katıldığı gezi sonrası bir açıklamada bulunan Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt geziye katkıda bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a, Devlet Demiryolları yetkililerine ve Konya Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Bakmadan Geçme