• Haberler
  • Genel
  • Engelliler Meclisi protokol ziyaretinde – Kocatepe Gazetesi

Engelliler Meclisi protokol ziyaretinde – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle Afyonkarahisar protokolünü ziyaret etti. Engelliler Meclis Başkanı Mesut Yurt ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretini Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk’e yapan heyet daha sonra Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaretinde konuşan Engelliler [&hellip]

Engelliler Meclisi protokol ziyaretinde

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle Afyonkarahisar protokolünü ziyaret etti.

Engelliler Meclis Başkanı Mesut Yurt ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretini Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk’e yapan heyet daha sonra Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaretinde konuşan Engelliler Meclis Başkanı Mesut Yurt, “Sizinle çalışmak bize gurur veriyor. İlkleri hep sizinle yaşıyoruz” dedi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise ” Bu güzel çalışmaları ben tek başıma değil, sizlerin talep, öneri ve desteğiyle başarıyoruz. Engelli kardeşlerimizin sıkıntıları, bizim sıkıntılarımız. Onların günlük hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla göreve geldiğimiz günden bu yana birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.
Heyet, son ziyaretini Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’ye yaptı. Mesut Yurt, Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’ye bugün yapılacak Engelliler Festivali hakkında bilgiler verdi.

Bakmadan Geçme