Engelliler ile ilgili projeler hayata geçirilecek

Afyonkarahisar MS ve Engelsiz Yaşam Derneği üyeleri Trio Kafe'de 22'nci Dönem Milletvekili ve Alternatif Politikalar Merkezi Genel Başkanı Dr. Mahmut Koçak ile bir araya geldi.Mahmut Koçak, Dernek Başkanı Esra Işık'a engellilerin sürekli yanında olduğunu ifadelendirerek yakın zamanda Afyonkarahisar'da engelliler ile ilgili güzel projelerin hayata geçirileceğini ifade etti. Ülke genelinde de çok sayıda kişinin değişik alanlarda [&hellip]

Afyonkarahisar MS ve Engelsiz Yaşam Derneği üyeleri Trio Kafe’de 22’nci Dönem Milletvekili ve Alternatif Politikalar Merkezi Genel Başkanı Dr. Mahmut Koçak ile bir araya geldi.
Mahmut Koçak, Dernek Başkanı Esra Işık’a engellilerin sürekli yanında olduğunu ifadelendirerek yakın zamanda Afyonkarahisar’da engelliler ile ilgili güzel projelerin hayata geçirileceğini ifade etti. Ülke genelinde de çok sayıda kişinin değişik alanlarda engelli olduğuna değinen Koçak “Kimsenin yarına çıkacağının garantisi yok, kimin ne şekilde hayatını idame ettireceğinin garantisi yok, her an hepimiz ilerde bir engelli adayıyız. O nedenle sizler bizim ve toplumumuzun sağlam bir kişi nasıl bir parçası ise sizlerde öylesiniz. Ben engelli kardeşlerime buradan şunu ifadelendirmek istiyorum, engelli olmak hiçbir zaman kişinin ya da bir başkasının elinde değil, dolayısı ile bu kardeşlerimiz yaşadığı engel her ne olursa olsun bu kesinlikle utanılacak ya da küçümsenecek bir şey değildir” dedi.

Bakmadan Geçme