• Haberler
  • Genel
  • Engelliler için yapılan her çalışma anlamlı

Engelliler için yapılan her çalışma anlamlı

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, engelliler için yapılan her çalışmaya önem verdiklerini söyledi Vali İrfan Balkanlıoğlu, Türkiye Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. Ziyarete Türkiye Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Feyza Kayar, Yönetim Kurulu Üyeleri Figen Mühsürler, Mustafa Uslu, Ali Özçelik, Ali Osman Genç, Fatma Kılcı Kavas ve Mehmet Can [&hellip]

Engelliler için yapılan her çalışma anlamlı

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, engelliler için yapılan her çalışmaya önem verdiklerini söyledi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Türkiye Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. Ziyarete Türkiye Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Feyza Kayar, Yönetim Kurulu Üyeleri Figen Mühsürler, Mustafa Uslu, Ali Özçelik, Ali Osman Genç, Fatma Kılcı Kavas ve Mehmet Can katıldı.
Ziyarette Vali Balkanlıoğlu’na dernekleri hakkında bilgiler veren Şube Başkanı Feyza Kayar, dernek faaliyetlerinde Vali Balkanlıoğlu’nun desteklerini beklediklerini ifade etti.
Derneklerinin hedeflerine değinen ve engelli bireyleri topluma kazandırmak olduğunu belirten Şube Başkanı Kayar; “Engelli kardeşlerimizi eğitime ve sosyal yaşama kazandırmak için büyük çaba sarf edeceğiz. Bunun yanında eğitim, bilinçlendirme, farkındalık oluşturma, destek hizmetleri ve uluslararası çalışmalar ortaya koyarak ilimizdeki engellilere elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olacağız ve onları topluma en iyi şekilde kazandırmaya çalışacağız. Engellilere yönelik ayrımın kalkması ve hayatlarında girişken, üretken, verimli, başarılı bireyler olmaları için siz devlet büyülerimizin de desteği ile dernek faaliyetlerimizi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret edeceğiz” dedi.
VALİLİK’TEN TAM DESTEK
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu; “Engellilerimiz için yapılan her türlü çalışmayı anlamlı buluyorum. Engellilerimiz, son dönemlerde Devletimizin Sosyal Devlet anlayışını en iyi şekilde benimsemesi ile hayata daha iyi tutunmaya başladılar. Toplumda ki hak ettiği yere gelen engellilerimiz, dünyaya pencere arkasından bakmayı bırakıp daha üretken, daha eğitimli ve daha sosyal bir yaşam sürdürmektedirler. Tabi bu durumun sağlanmasında birçok sivil toplum kuruluşlarının çabaları da göz ardı edilemez. Bu anlamda Türkiye de güzel ve önemli çalışmalara imza atan Türkiye Beyazay Derneğini kutluyor, bu başarıların Afyonkarahisar’da da devam ettirileceğine inanıyorum. Ayrıca sosyal sorumluluk bilincine sahip Türkiye Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini bu anlamlı çalışma içerisinde olmalarından dolayı tebrik ediyor, Afyonkarahisar Valiliği olarak dernek faaliyetlerinde destekte bulunacağımızın sözünü veriyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme