Engelliler için özel oy pusulası

Engelsiz Erişim Derneği ve GETEM, görme engellilerin oy kullanabilmesi için 6 bin oy pusulası şablonu hazırladı. Talep eden görme engellilere gönderiliyor. Bu bağlamda Afyonkarahisar’da yaşayan görme engelliler için de Kent Konseyi Engelliler Meclisi 150 tane oy pusulası getirtti.21 Haziran Perşembe günü saat 17.00'dan itibaren Engelliler Meclisi binasında oy pusulası şablonlarının tanıtımı ve dağıtımı gerçekleştirilecek. Tanıtım [&hellip]

Engelsiz Erişim Derneği ve GETEM, görme engellilerin oy kullanabilmesi için 6 bin oy pusulası şablonu hazırladı. Talep eden görme engellilere gönderiliyor. Bu bağlamda Afyonkarahisar’da yaşayan görme engelliler için de Kent Konseyi Engelliler Meclisi 150 tane oy pusulası getirtti.
21 Haziran Perşembe günü saat 17.00’dan itibaren Engelliler Meclisi binasında oy pusulası şablonlarının tanıtımı ve dağıtımı gerçekleştirilecek. Tanıtım programına katılamayan arkadaşlara da talep etmeleri halinde oy şablonları gönderilecek. Engelliler için hazırlanan oy pusulalarından yararlanmak isteyenler Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı’nın 0505 468 74 23 numaralı telefonundan bilgi edinebilirler.

Bakmadan Geçme