• Haberler
  • Genel
  • Engelliler Festivali ödül töreni ile sona erdi

Engelliler Festivali ödül töreni ile sona erdi

Kortej yürüyüşü ile başlayan Engelliler Festivali, Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen eğlence ve ödül programı ile sona erdi. Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen programda, engelliler gönüllerince eğlendi. Engellilerin gönüllerince eğlendiği programda, ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında dereceye giren sporcular ile eğitim kurslarını başarıyla tamamlayan engellilere sertifika ve madalya verildi. Programda, engellilere verdiği destekler nedeniyle [&hellip]

Engelliler Festivali ödül töreni ile sona erdi

Kortej yürüyüşü ile başlayan Engelliler Festivali, Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen eğlence ve ödül programı ile sona erdi. Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen programda, engelliler gönüllerince eğlendi.

Engellilerin gönüllerince eğlendiği programda, ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında dereceye giren sporcular ile eğitim kurslarını başarıyla tamamlayan engellilere sertifika ve madalya verildi. Programda, engellilere verdiği destekler nedeniyle Belediye Başkanı Burhanettin Çoban adına Başkan Yardımcısı Ayfer Örten’e plaket takdim edildi. Ayrıca, gülle atma dalında dünya üçüncüsü olan down sendromlu milli sporcumuz Münevvere Yılmaz’ın annesi Hanife Yılmaz’a yıllın annesi seçilmesi nedeniyle çiçek verildi.
Çağdaş Geri Dönüşüm Firması tarafından üç engelli bireye tekerlekli sandalye verilen programa, Grup Akademi şarkılarıyla AKÜ Kafkas Kültürünü Yaşatma ve Araştırma Kulübü ise Kafkas oyunlarıyla renk kattı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme