Engelli sporculardan Vali Güner'e ziyaret

Afyonkarahisar Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Serap Güderler ve Spor Kulübü Antrenörü Emre Tok ile sporcu Kübra Saltık ve Gülbahar Olucak, Vali Hakan Yusuf Güner'i makamında ziyaret etti. Vali Güner’e bilgiler veren Afyonkarahisar Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Serap Güderler, Mersin’de yapılan Türkiye Görme Engellileri Atletizm Şampiyonası'nda Kübra Saltık'ın bin 500 metrede Türkiye ikincisi, Diskte [&hellip]

Afyonkarahisar Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Serap Güderler ve Spor Kulübü Antrenörü Emre Tok ile sporcu Kübra Saltık ve Gülbahar Olucak, Vali Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret etti. Vali Güner’e bilgiler veren Afyonkarahisar Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Serap Güderler, Mersin’de yapılan Türkiye Görme Engellileri Atletizm Şampiyonası’nda Kübra Saltık’ın bin 500 metrede Türkiye ikincisi, Diskte Türkiye üçüncüsü olurken Gülbahar Olucak’ın gülle atmada Türkiye üçüncüsü olduğu bilgisini aktardı.
Konuklarıyla yakından ilgilenen Vali Hakan Yusuf Güner Afyonkarahisar’a derece ile dönerek, aldığı derecelerle Afyonkarahisar’ın adını bir kez daha duyuran sporcuları gönülden tebrik etti. Emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Güner, sporun ve sporcunun Valilik olarak daima yanında olduklarını söyledi. Sporun insanları hayata bağlayan, kötü alışkanlık ve davranışlardan alıkoyan önemli bir faaliyet olduğunu belirten Vali Güner, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında engellilerimizin ve yaşlılarımızın da sporla buluşturulması çok önemlidir. Spor ile hayatın her kesimindeki insanlar kendilerini daha iyi ifade ederek, hem ruhsal, hem de bedenen bir rahatlama hissediyorlar. Buda toplumumuzun bekası için çok önemlidir. Günün yorucu ve bir o kadar da günümüzün rahatsızlıklarından olan stresten uzak kalmanın ilacı spordur. Tabi bunu spor organizasyonlarında alınan başarılar ile taçlandırmak ayrı bir önem ve güzellik kazandırmaktadır. Ben sporcularımızı canı gönülden tebrik ederken, emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme