'Engellerle Mücadele' projesi hayata geçti

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun talimatı ile hayata geçirilen 'Engellerle Mücadele' projesi devam ediyor Proje kapsamında, Afyonkarahisar merkezinde ve köylerinde bulunan engelli vatandaşlar sadece engelliler haftasında değil, her gün hatırlanarak evlerinde ziyaret ediliyor. Proje kapsamında: Sosyal Yardımlaşma vakfınca, çok mağdur ve engelli vatandaşlara özel çalışmalar yapılarak, engelli olmalarından dolayı vakfa gelemeyen [&hellip]

“Engellerle Mücadele” projesi hayata geçti

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun talimatı ile hayata geçirilen ‘Engellerle Mücadele’ projesi devam ediyor

Proje kapsamında, Afyonkarahisar merkezinde ve köylerinde bulunan engelli vatandaşlar sadece engelliler haftasında değil, her gün hatırlanarak evlerinde ziyaret ediliyor.
Proje kapsamında: Sosyal Yardımlaşma vakfınca, çok mağdur ve engelli vatandaşlara özel çalışmalar yapılarak, engelli olmalarından dolayı vakfa gelemeyen vatandaşların evlerine gidilerek ziyaret edilip moral veriliyor ayrıca ayni ve nakdi yardımlarda bulunuluyor.
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun projeye büyük önem vermesi ve engellilerin evlerinde sürekli kontrol ve ziyaret edilmesi talimatı üzerine SYDV’ndan sorumlu Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, SYD Vakfı Müdürü Süleyman Arı ve Sosyal inceleme personelleri Dairecep Mahallesinde oturan %86 engelli olan Mustafa Orhan’ı, M.F.Çakmak Mahallesinde ikamet eden %95 engelli yatalak olup Hayat mücadelesi veren Cemal Keskin’i, Sahipata Mahallesinde ikamet eden Nil Gündüz’ü evlerinde ziyaret ettiler.
Proje kapsamında yapılan ziyaretlerde, vakıfla irtibatı olan ve sosyal güvencesi olmayan engelli vatandaşlarımızın bizzat evlerine gidilerek dertlerinin dinlenip gerekli ihtiyaçlarının karşılandığını belirten Vakıf Başkanı Vali irfan Balkanlıoğlu, bu ziyaretlerin aralıksız olarak devam edeceğini, fırsat buldukça da ziyaretlere kendisinin de katılacağını söyledi.
Ziyaretlerde engelli vatandaşlara, gıda ve nakdi yardımlarda bulunurken, gereken sağlık kontrollerinin de yapılması sağlandı. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu Afyonkarahisarda ne kadar mağdur engelli var ise tespit edilip dertlerinin dinlenilmesini sıkıntılarının giderilmesi için yardımlarda bulunulması talimatının harfiyen yerine getirileceğini belirtti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme