• Haberler
  • Genel
  • “Engelleri birlikte kaldırmalıyız” – Kocatepe Gazetesi

“Engelleri birlikte kaldırmalıyız” – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle mesaj yayınladı Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol mesajında şu ifadelere yer verdi 'Bildiğimiz gibi 3 Aralık tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Engelliler günü olarak kutlanmaktadır. Engelli vatandaşlarımız, doğuştan yada sonradan geçirdiği hastalık veya kaza sonucu hayat şartlarına uyum sağlamakta, tek başına yaşamını sürdürmekte [&hellip]

"Engelleri birlikte kaldırmalıyız"

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle mesaj yayınladı

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Bildiğimiz gibi 3 Aralık tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Engelliler günü olarak kutlanmaktadır. Engelli vatandaşlarımız, doğuştan yada sonradan geçirdiği hastalık veya kaza sonucu hayat şartlarına uyum sağlamakta, tek başına yaşamını sürdürmekte güçlük çekmektedir. Her zaman toplumumuzun vazgeçilemez ve ihmal edilemez bir parçası olan engelli vatandaşlarımızın engellerini ortadan kaldırmak için toplum olarak üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmeliyiz. Engelli vatandaşlarımızın kendi kendine yetebilmelerini sağlamalı, onların bu toplumda mutlu ve onurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak için bireyler olarak üzerimize düşenleri yapmalıyız. Sosyal görevlerimiz çerçevesinde bizler Belediyemiz imkanlarıyla 65 engelli vatandaşımıza akülü araba,35 vatandaşımıza tekerlekli sandalye verdik. Kaplıcamıza gelen engelli vatandaşlarımızın sağlık tedavilerini daha iyi devam ettirebilmeleri için elektrikli ortopedik yatak, şişme yatak ve yürüteçler tedarik ettik. Son olarak da ilçemizde ki engelli vatandaşlarımızı tam kapsamlı sağlık taramasına gönderdik.
Sandıklı Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya, onların engellerini ortadan kaldırmaya, yaşam şartlarını kolaylaştırmaya ve toplumla bağlarının kopmamasını sağlamaya çalışıyoruz. Bu vesile ile engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor, engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü`nü kutlayarak onları sevgiyle kucaklıyor, ailelerine ve tüm engelli vatandaşlarımıza mutlu, sağlıklı hayat sevinci dolu günler temenni ediyorum.” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme