Engeller sınır tanımıyor

Ensar-muhacir dayanışmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte sığınmacı ve yerli engelliler bir araya geldi   Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kucak açtığı sığınmacıların ülkemiz topraklarına alışmalarına yönelik çalışmalar yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da devam ediyor. Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen organizasyonda Türk engelliler ile sığınmacı engelliler Afyonkarahisar'da bir araya geldiler. Muhacir ve Ensar İyilik Hareketi Gönülleri [&hellip]

Ensar-muhacir dayanışmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte sığınmacı ve yerli engelliler bir araya geldi

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kucak açtığı sığınmacıların ülkemiz topraklarına alışmalarına yönelik çalışmalar yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da devam ediyor.
Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen organizasyonda Türk engelliler ile sığınmacı engelliler Afyonkarahisar’da bir araya geldiler. Muhacir ve Ensar İyilik Hareketi Gönülleri tarafından gerçekleştirilen organizasyon Prof. Dr. Veysel Eroğlu Parkında yapıldı. Yerli engelli ve mülteci engellilerin aileleri ile birlikte katıldıkları buluşmada tüm engelli bireyler ile aileleri arasında uyumun sağlanmasına katkı sağlanırken “insan olma” ortak paydasında birleşilen gönül birlikteliğine zemin sağlandı.
Ensar-Muhacir ilişkilerinin güçlendirilmesine hizmet amacıyla düzenlenen etkinlik İl Göç İdaresi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkaraisar İl Müdürlüğü, Genç Kızılay ve BMMYK (Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği) destekleri ile gerçekleştirildi.

Bakmadan Geçme