Enes Eminoğlu, TÜGVA Afyon'u ziyaret etti

Türkiye Gençlik Vakfı Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Enes Eminoğlu, TÜGVA Afyonkarahisar Temsilciliği'ni ziyaret ederek TÜGVA İl Yönetim Kurulu ve gönüllüleri ile sohbet etti. TÜGVA Genel Merkez Teşkilat Bölge Koordinatörü Esad Kılıç'ın da hazır bulunduğu ziyarette Enes Eminoğlu, teşkilatlanma esasları ve Vakıf genel hassasiyetleri konusunda bilgi aktararak, İl Temsilcisi Cem Kasapoğlu ve yönetimine çalışmalarında başarılar [&hellip]

Türkiye Gençlik Vakfı Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Enes Eminoğlu, TÜGVA Afyonkarahisar Temsilciliği’ni ziyaret ederek TÜGVA İl Yönetim Kurulu ve gönüllüleri ile sohbet etti. TÜGVA Genel Merkez Teşkilat Bölge Koordinatörü Esad Kılıç’ın da hazır bulunduğu ziyarette Enes Eminoğlu, teşkilatlanma esasları ve Vakıf genel hassasiyetleri konusunda bilgi aktararak, İl Temsilcisi Cem Kasapoğlu ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
Eminoğlu, “Afyonkarahisar’daki gençliğin buluşma noktası TÜGVA Afyonkarahisar Temsilciliği’ne Rabbim çalışmalarında muvaffakiyetler versin” dedi.

Bakmadan Geçme