• Haberler
  • Genel
  • Enerjide verimlilik anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

Enerjide verimlilik anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

İSTAÇ A.Ş. tarafından Katı Atıkların Düzenli Depolanması ve Biyogaz Enerji Üretimi verimliliğin sağlanması amacıyla eğitim semineri düzenlendi Çevre Hizmetleri Birliği tarafından hazırlanan “Katı Atıkları Düzenli Depolama ve Biyogaz Enerji Üretiminde Verimliliğin Sağlanması Eğitimi” başlıklı proje Zafer Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi. İSTAÇ A.Ş.’den gelen uzmanlar tarafından verilen eğitime, Çevre Hizmetleri Birliği, Afyonkarahisar Belediyesi ve Arel [&hellip]

Enerjide verimlilik anlatıldı

İSTAÇ A.Ş. tarafından Katı Atıkların Düzenli Depolanması ve Biyogaz Enerji Üretimi verimliliğin sağlanması amacıyla eğitim semineri düzenlendi

Çevre Hizmetleri Birliği tarafından hazırlanan “Katı Atıkları Düzenli Depolama ve Biyogaz Enerji Üretiminde Verimliliğin Sağlanması Eğitimi” başlıklı proje Zafer Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi.
İSTAÇ A.Ş.’den gelen uzmanlar tarafından verilen eğitime, Çevre Hizmetleri Birliği, Afyonkarahisar Belediyesi ve Arel Çevre Yatırımları Ltd. Şti. ile Miroğlu Tem. San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin katı atıklar konusunda görev yapan personeli katıldı.
İki gün süren eğitim süresince personele entegre katı atık yönetimi, düzenli depolama sahalarında depo gazı yönetimi ve biyogazdan enerji üretimi ve atık yönetiminde biyolojik prosesler gibi konular üzerine eğitim verildi.
Eğitim alan ekip İSTAÇ A.Ş.’nin işlettiği İstanbul Odayeri Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisi’nde teknik incelemelerde bulunarak İSTAÇ A.Ş.’nin tecrübelerinden yararlanacak.
Eğitim sonrası düzenli depolama tesisinin daha verimli işletilmesi ve biyogaz üretim veriminin arttırılarak, tesisin sürdürülebilirliğinin sağlanması amaçlanıyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme