En yüksek prim ödeyenlere teşekkür ziyareti

Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla sivil toplum örgütlerinin ziyaret edilmesinin ardından en yüksek prim ödeyen 5 firma da ziyaret edildi Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla SGK İl Müdürü Kerim Aslan ve beraberindeki heyet. Telekom A.Ş., Hera Tekstil, İkbal Akaryakıt ve Dinlenme Tesisleri, Özdilek ile Tureks Madencilik’i ziyaret etti. Aslan, Türk Telekom İl Müdür Vekili Ayla Malbora’ya Türk [&hellip]

En yüksek prim ödeyenlere teşekkür ziyareti

Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla sivil toplum örgütlerinin ziyaret edilmesinin ardından en yüksek prim ödeyen 5 firma da ziyaret edildi

Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla SGK İl Müdürü Kerim Aslan ve beraberindeki heyet. Telekom A.Ş., Hera Tekstil, İkbal Akaryakıt ve Dinlenme Tesisleri, Özdilek ile Tureks Madencilik’i ziyaret etti. Aslan, Türk Telekom İl Müdür Vekili Ayla Malbora’ya Türk Telekom’un primleri yüksek ödemesinden dolayı teşekkür etti. Aslan, “Vatandaşlarımızın sizin gibi yarış etmelerini istiyoruz. Sigorta prim borcu olmaması gerekiyor. Bazı işyerle-rimiz prim borcu olmasından dolayı daha büyük yatırımlara imza atamıyor. İnşallah iş-verenler sizin gibi prim öderler” dedi.
Torba Yasa’nın da kamu borçlarının yapılandırılması için bir fırsat olduğunu aktaran Aslan, “Bu çok güzel bir yapılandırma. Şimdiye kadar böyle bir yapılandırma yapılmadı. 36 aya kadar ödeme imkanları getirildi. Günlük olarak müracaat eksilmekten ziyade fazlalaştı” diye konuştu.
Türk Telekom İl Müdür Vekili Ayla Malbora da SGK’nın hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Malbora, Telekom olarak ülke çapında internet ve telefon üzerine yeni yatırımlar yaptıklarını söyledi.
Öte yandan Sosyal Güvenlik haftası nedeniyle Özdilek Alışveriş Merkezinde Sosyal Güvenlik Kurumu personellerinin katılımıyla stand açıldı. Açılan standda vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik konusunda soruları hakkında bilgilendirme yapıldı. Özdilek Alışveriş Merkezi en yüksek prim ödeyen ilk 5 işveren arasında olması nedeniyle İl Müdürü Kerim Aslan tarafından teşekkür ziyareti yapıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme