'En ufak bir olumsuzluk söz konusu değil'

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısına AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yeşilırmak, AK Parti Afyonkarahisar Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Karakuş ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Davut Yılmaz katıldı.Gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yeşilırmak, 'Afyon Teşkilatı görevden alınacak, İl Başkanı istifa edecek' söylentilerinin yayıldığının sorulması [&hellip]

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısına AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yeşilırmak, AK Parti Afyonkarahisar Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Karakuş ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Davut Yılmaz katıldı.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yeşilırmak, “Afyon Teşkilatı görevden alınacak, İl Başkanı istifa edecek” söylentilerinin yayıldığının sorulması üzerine şöyle dedi:
“Onların tamamı gerçekten fitne ve fesadı artırıcı haberler. Değerlendirilir. Genel Merkezimiz zaman zaman bizim haberimiz olmadan kamuoyu araştırmaları yapıyor. Teşkilatımızın çalışmalarını yeterli görürse devam der, yetersiz görürse, değişiklik söz konusu olursa olabilir. Eğer biz, her zaman ifade ettiğimiz gibi yaptığımız siyasi çalışmaları gönüllülük esasına göre yapıyorsak, adımızı il yönetiminde yazılı olsa da olmasa da biz bu çalışmayı devam ettirmek zorundayız. Ben daha çok kendi kanaatimi söyleyeyim. Afyon Teşkilatı’nda özellikle İl Başkanımız şahsında bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum. Çünkü en ufak bir olumsuzluk söz konusu değil.”
“BİRAZ ALINGANLIK GÖSTERMİŞ”
Basına yansıyan ve AK Parti Grup Toplantısı’nda yaşanan olay hakkındaki soruyu da yanıtlayan Yeşilırmak, “Haydar Kaya Beyefendi Disiplin’e verilmişti. Bu sırada kendisi istifa etti. Bu nedenle bir işlem yapılmadı. Kendisi, AK Parti aidiyet duygusu içinde Grup Toplantısı’na katılmak istemiş. Bizim de toplantılarımıza kimlerin katılıp kimlerin katılmayacağı şablon olarak belirtildiği için öyle bir durum olmuş. Biraz alınganlık göstermiş. İl Başkanımız ‘Hiç kayda değer bir durum değil’ dedi” ifadelerini kullandı.
GELİRİMİZ, YATIRIMA HARCANIYOR
Türkiye’de ekonominin hızla geliştiğine dikkat çeken Yeşilırmak, “AK Parti iktidara geldiğinde ülkemizin bütçesinin yüzde 86’sı faize gidiyordu. Bunu bir puan düşürmeniz 2,5 milyar dolar kaynak sağlıyor. 75 puan gibi net bir düşüş 250-300 milyar lira arasında ülkemize net bir kaynak sağlanmış demektir. Bu devasa yatırımlar, ülkemizdeki köklü dönüşümlerde bu kaynağın çok ciddi bir önemi var” dedi.
ZAFER
HAFTASI COŞKUYLA KUTLANACAK
Ağustos ayının ülkemiz açısından ve Türk dünyası açısında önemli bir ay olduğunu belirten Yeşilırmak, “Bu ayda çok büyük zaferler yazılıdır tarihte, Mercidabık zaferi bunlardan birisidir, Malazgirt Zaferi bunlardan biridir. Hele ilimiz topraklarında kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin bu topraklarda kazanılması Ağustos ayını bizim için çok önemli bir hale getiriyor. Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nun da her sene olduğu gibi katılımlarıyla 25 Ağustos’u 26 Ağustos’a bağlayan gece Şuhut ilçemizden başlayan Zafer Yürüyüşümüz her sene olduğu gibi icra edilecek ve yine tüm vatandaşlarımızın katılımı ile coşku içinde kutlayacağız. Yine Zafer Haftası etkinlikleri içerisinde sanatçı Esat Kabaklı’nın konseri de olacak. Esat Kabaklı gerçekten milli, ma-nevi değerlerimize önem veren büyük bir sanatçımız onun konseri de bu anlamlı güne daha da bir anlam kazandıracak” diye konuştu.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme